Evlat Sahibi Olmak İçin

Tamamdır canım yazdım 1. sayfada sabit dualarımız var. Listemiz tam güncellenecek dualari adetleri yazıyor kaç kere okuyacağımız
sonra da niyetlere göre bağışlama yapıp dualarımızı edecez. 26 Ocak perşembe günü♥️
Tamam abla Allah Nasip ederse yapıcam 🙏🏻

KİMSE BENİ ETİKET YAPMAMIŞ ÜZÜLDÜM :KK43: YAZDIM AMA HEMEN DÜZELTTİM :) SANIRIM EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN BU DUALAR
Bende varım listede canım evlat sahibi olmak isteyen elbette çok ama benimde kendi niyetim var ve burdaki arkadaşların niyetine de dua edicem kızlar görürler eklerler senide izulme❤💕

KİMSE BENİ ETİKET YAPMAMIŞ ÜZÜLDÜM :KK43: YAZDIM AMA HEMEN DÜZELTTİM :) SANIRIM EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN BU DUALAR
Filizimmm hiç olur mu öyle şeyy :KK60: :KK60: Kıyamam🥹 üzülme.
Daha listemiz yapılmadı.Evet çoğunluk anne olmak niyetiyle ama farklı niyetle girenler oldu.Ben bir kaç güne senin dua topiğinde linki paylaşcaktım. Kızını sağlıkla büyütebilme niyetiyle yazalım mı:anne:

Bende varım listede canım evlat sahibi olmak isteyen elbette çok ama benimde kendi niyetim var ve burdaki arkadaşların niyetine de dua edicem kızlar görürler eklerler senide izulme❤💕
Aynenn de öylee paremmm hele ki sizlerin duasını almak bizler için çook kıymetli çiçeklerimmm:anne::KK60::KK60::KK200:

X