- 15 Mart 2021
- 1.649
- 2.225
- 34
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.441
tesekkür ederim canımEkledim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkür ederim canımEkledim canım
Allah kabul etsin inşallahSevgili dua kardeşlerim; bildiğiniz üzere bir 26 Ocak perşembe günü “Regaib Kandilin’de” okumamız var. O gün okuyamam, müsait olamam diyen arkadaşlarım varsa şimdiden söylesin.
Listeyi ona göre güncelleyelim.
Şimdiden teşekkürler
- Tiniminimavihanim
- Catlak-kurabiye
- @penyez83
- @L a v i n
- @safi.naz
- @kunfeyekun__
- @Teach_Mavi
- @Papatyamveben-Mavi
- @-Cookie
- @Maviesra
- @Arianaa
- @Hemsirecik
- @agustos72
- @HejaR12
- S smelllikeheaven
- marmeladova
- @Kelebek263
- slnn12345
- @nursevdi
- @Yakamoz-
- @Mavihali
- @MssPARE
- @madamseker
- @Gunduzguzell1
- @Sevm57
- Rubella86
- @mesirmacunu
- @Humakaser
- @ayliss
- @sweetgirlcandy
- @Ayzelin
- T teachermeacher
- Mihra95
- @Sendeanlarsn
- Lna16
- @Belisimm
- @perestu
- @bezginblog
- @Mavi ayy
- @bir mucizee
- @kendimeinanamiyorum
- @Mavisims
Okurum canım Allah'ın izniyle.
Bak canım aşağıya dualari alıntıladım. Listemiz şimdilik güncel sonradan eklenenler olabilir. Duaları adetlerince okuyup (orada yazıyor) İsimler ve niyetlere göre bağışlama yapacaksınız.
Regaip kandili 26 Ocak Perşembe günü
İsmim Elif canım. Kalbinden geçen duasının kabul olması yazabilirsin niyeteİsim ve niyet neydi canım hemen ekleyim
Tamam canım ekledimİsmim Elif canım. Kalbinden geçen duasının kabul olması yazabilirsin niyete
Allah nasip ederse ben varım kuzummSevgili dua kardeşlerim; bildiğiniz üzere bir 26 Ocak perşembe günü “Regaib Kandilin’de” okumamız var. O gün okuyamam, müsait olamam diyen arkadaşlarım varsa şimdiden söylesin.
Şimdiden teşekkürler
- Tiniminimavihanim
- Catlak-kurabiye
- @penyez83
- @L a v i n
- @safi.naz
- @kunfeyekun__
- @Teach_Mavi
- @Papatyamveben-Mavi
- @-Cookie
- @Maviesra
- @Arianaa
- @Hemsirecik
- @agustos72
- @HejaR12
- S smelllikeheaven
- marmeladova
- @Kelebek263
- slnn12345
- @nursevdi
- @Yakamoz-
- @Mavihali
- @MssPARE
- @madamseker
- @Gunduzguzell1
- @Sevm57
- Rubella86
- @mesirmacunu
- @Humakaser
- @ayliss
- @sweetgirlcandy
- @Ayzelin
- T teachermeacher
- Mihra95
- @Sendeanlarsn
- Lna16
- @Belisimm
- @perestu
- @bezginblog
- @Mavi ayy
- @bir mucizee
- @kendimeinanamiyorum
- @Mavisims
1.sayfada dualarımız ve kaç adet okunacak onlar yazıyor kuzum. Listedekilerin niyetleri ve isimleri belli. Kandil günü dualarımızı adetlerince okuyup listedeki kişilerin niyetlerine göre bağışlaycağız.Burayı yeni gördüm bana müsait olan biri anlatabilir mi nasıl oluyor
Ben Allah'ın izniyle katılacağım teşekkür ederimSevgili dua kardeşlerim; bildiğiniz üzere bir 26 Ocak perşembe günü “Regaib Kandilin’de” okumamız var. O gün okuyamam, müsait olamam diyen arkadaşlarım varsa şimdiden söylesin.
Şimdiden teşekkürler
- Tiniminimavihanim
- Catlak-kurabiye
- @penyez83
- @L a v i n
- @safi.naz
- @kunfeyekun__
- @Teach_Mavi
- @Papatyamveben-Mavi
- @-Cookie
- @Maviesra
- @Arianaa
- @Hemsirecik
- @agustos72
- @HejaR12
- S smelllikeheaven
- marmeladova
- @Kelebek263
- slnn12345
- @nursevdi
- @Yakamoz-
- @Mavihali
- @MssPARE
- @madamseker
- @Gunduzguzell1
- @Sevm57
- Rubella86
- @mesirmacunu
- @Humakaser
- @ayliss
- @sweetgirlcandy
- @Ayzelin
- T teachermeacher
- Mihra95
- @Sendeanlarsn
- Lna16
- @Belisimm
- @perestu
- @bezginblog
- @Mavi ayy
- @bir mucizee
- @kendimeinanamiyorum
- @Mavisims
Bende katılmak istiyorum beni de ekler misiniz, niyetim su mübarek günlerin hürmetine Rabbım dualarımızi kabul etsin..1.sayfada dualarımız ve kaç adet okunacak onlar yazıyor kuzum. Listedekilerin niyetleri ve isimleri belli. Kandil günü dualarımızı adetlerince okuyup listedeki kişilerin niyetlerine göre bağışlaycağız.
(Kalbindeki niyetinin tez vakitte hayırlısıyla kabul olması niyetiyle) diye yazıyoruz seninkini de böyle yapalım mı canımBende katılmak istiyorum beni de ekler misiniz, niyetim su mübarek günlerin hürmetine Rabbım dualarımızi kabul etsin..
Yaa ne güzelmiş evet olur(Kalbindeki niyetinin tez vakitte hayırlısıyla kabul olması niyetiyle) diye yazıyoruz seninkini de böyle yapalım mı canım
Eklerim tabi canım isim de yazalım mı sadece nick mi olsunMerhabalar bende katılmak isterim. Niyetim hayırlısıyla dualarımın kabul olması. Ekleyebilir misiniz?
Eklerim tabi canım isim de yazalım mı sadece nick mi olsun
Teşekkür ederim canım. İsmim Fatma NurEklerim tabi canım isim de yazalım mı sadece nick mi olsun
Tamam canım ekledim. Listemiz ve okunacak dualar ilk sayfadaTeşekkür ederim canım. İsmim Fatma Nur