- 2 Ağustos 2013
- 34.280
- 102.372
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.381
Ayyy yettim yettim ben her zaman varım sormaya gerek yok. Sizler için elimden geldiğince okurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dua kardeşimmmm sivitiimmmmmmmAyyy yettim yettim ben her zaman varım sormaya gerek yok. Sizler için elimden geldiğince okurum
İsmim Betül Özdemir .Tamamdır canım isim olarak ne yazalım peki nick olarak mı kalsın
Oy sağlıkla büyüt inşallah başka sefere dediğin gibi canım sağolasın
Tamamdır kuzucumm hiç sıkıntıya girme bizleride dualarında unutma♥
Maşallah tamamdır kuzum sağlıkla kucağına alma niyeti olarak değiştiririz.
Allah razı olsunBir güzel haber daha MAAŞAALLAH RABBİM sağlıkla sıhhatle vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin evladınızı
Maşallah tamamdır kuzum sağlıkla kucağına alma niyeti olarak değiştiririz.
Tamam canım bir kaç gün öncesinden haber eder misin liste kapanmadanRegl dönemime denk gelmezse, bende katilmak isterim Tiniminimavihanim
EderimTamam canım bir kaç gün öncesinden haber eder misin liste kapanmadan
Kızımı saglıkla büyütmek niyetiyle adım ayşenurTamamdır Nesiboşummm
Yazarız çiçeğimmm
Aminnnn eklerizz papatyaam
Yokk perişimm daha yeni başladık o diğer kandilden kalma. Daha kurabiyem düzenleme yapmadı.Ekleriz senide kuzumm
Tamamdır Kuzucummm
Adaşımm notumu aldımmm
Arişimmm aminnnn tamamdır
Canımm hemşiremmmmm
Eklerimmm canım niyetini yazar mısın birde nickle mi yazalım
Tamam kuzum aynı niyet değil mi
Tamam canımm
Marmeladovamm ekleriz
Tamam kuzumm haklısın nasıl dersenn
Tamam kelebeğim
Olur Ferdam. Duruma göre haberleşiriz
İsim alabilir miyim yada nickle mi katılacaksınız.Birde niyetiniz hamile kalmak için miBeni de yazar mısınız
Adım Büşra. Niyetim sevdiğimle hayırlı bir yuva kurmak inşallahİsim alabilir miyim yada nickle mi katılacaksınız.Birde niyetiniz hamile kalmak için mi
Tamam Büşracım.O şekilde not alıyorum Biz genelde şu şekilde yazıyoruz.Kalbindeki niyetinin kabulü diyeAdım Büşra. Niyetim sevdiğimle hayırlı bir yuva kurmak inşallah
Olur böyle de yazabiliriz, Allah kalbimizi biliyor. TeşekkürlerTamam Büşracım.O şekilde not alıyorum Biz genelde şu şekilde yazıyoruz.Kalbindeki niyetinin kabulü diye
Tamamdır çiçeğimm yazdımKatılırım bende
Aminnn kuzummm tamam o şekilde yazarızBen de bebegımı sağlıklı buyutebılme niyetiyle katılmak isterim Allah dualarımızı kabul etsin haber ettıgın ıcın tesekkurler tiniminim