- 12 Mart 2020
- 9.700
- 20.748
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.421
Yaz bebeğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaz bebeğim
Tamam canım çok teşekkür ederim pzt günü hepsini okuyacağım inşallah, kandil günü hangi okumalar olacak belli miK kendimeinanamiyorum bu sayfa canım.
İlk sayfada belirtilen duaları belirtilen adetlerde okuyup tüm listenin niyetine göre bağışlıyoruz
26 ocak kandil günü yapılacak okumalar
Katılırım dersen ekleyelim listeye
Tamam canım çok teşekkür ederim pzt günü hepsini okuyacağım inşallah, kandil günü hangi okumalar olacak belli mi
Merhaba arkadaşlar
Evlat sahibi olmak için bazı Esmalar ve dualar hazırladık. Eğer katılmak isterseniz toplu bir liste oluşturalım
Kandil gecesi listedeki isimleri niyet alarak okumaya başlıyoruz hepsi bittikten sonra tek tek isimlere bağışlanarak duamızı yapıp bitiriyoruz.
Kısaca sadece birgün kandil günü okunup listedeki bütün kişilere bağışlanıcak.
Toplam 6 duamız var 33er tane çekilecek
4 esmamız var 99ar tane çekilecek
هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء
Hunalike dea zekeriyya rabbeh, kale rabbi hebli min ledunke zurriyyeten tayyibeh, inneke semiud dua'.
33 Adet Çekilecek
Meali: Orada Zekeriya, Rabb'ine dua etti: "Rabb'im! Bana katından iyi bir nesil bağışla. Kuşkusuz, Sen duayı işitensin."
Al İmran suresi 38. Ayet
إِنَّ رَبَّكَ هُوَ الْخَلاَّقُ الْعَلِيمُ
İnne rabbeke huvel hallakul alim
33 Adet Çekilecek
Meali; Rabb'in Her Şeyi Yaratan'dır ve Her Şeyi Bilen'dir.
Hicr suresi 86. Ayet
هُوَ اللَّهُ الْخَالِقُ الْبَارِئُ الْمُصَوِّرُ لَهُ الْأَسْمَاء الْحُسْنَى يُسَبِّحُ لَهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَهُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ
Huvallahul halikul bariul musavviru lehul esmaul husna, yusebbihu lehu ma fis semavati vel ard ve huvel azizul hakim.
33 Adet Çekilecek
Meali: O Allah ki: Halik'dır, Bari'dir , Musavvir'dir. En iyi nitelikler O'na aittir. Göklerde ve yeryüzünde olanlar, O'nu tesbih ederler. O, Mutlak Üstün Olan'dır, En İyi Yasa Koyan'dır.
Haşr suresi 24. Ayet
رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
Rabbi heb li mines salihin.
33 Adet Çekilecek
Meali: "Rabb'im! Bana salihlerden bağışla."
Saffat suresi 100. Ayet
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ
فَسُبْحَانَ الَّذِي بِيَدِهِ مَلَكُوتُ كُلِّ شَيْءٍ وَإِلَيْهِ تُرْجَعُونَ
İnnema emruhu iza erade şey'en en yekule lehu kun fe yekûn. Fe subhanellezi bi yedihi melekûtu kulli şey'in ve ileyhi turceun.
33 Adet Çekilecek
O, bir şey yaratmak istediğinde, ona: "Ol." der. O da hemen oluverir.
O, çok yüce ve çok üstündür. Her şeyin mülkü ve egemenliği O'nun elindedir. Ve O'na döndürüleceksiniz.
Yasin suresi 82-83 ayetler
وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ
Ve zekeriyya iz nada rabbehu rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul varisin.
33 Adet Çekilecek
Meali: Ve Zekeriyya'yı da an! Rabb'ine: "Rabb'im! Beni tek başıma bırakma, Sen varislerin en hayırlısısın." diye seslenmişti.
Enbiya suresi 89. Ayet
Ya Musavvir
99 Adet Çekilecek
Ya Hâlık
99 Adet Çekilecek
Ya Varis
99 Adet Çekilecek
Ya Evvelü
99 Adet Çekilecek
Bağışlanacak kişiler
Tiniminimavihanim Esra (En kısa zamanda sağlıkla ve kolaylıkla hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olabilmek niyetiyle)
safi.naz (En kısa zamanda sağlıkla ve kolaylıkla hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olabilmek niyetiyle)
kunfeyekun__ Kadriye (En kısa zamanda sağlıkla ve kolaylıkla hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olabilmek niyetiyle)
Teach_Mavi Meryem (En kısa zamanda sağlıkla ve kolaylıkla hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olabilmek niyetiyle)
Papatyamveben-Mavi Özge (En kısa zamanda sağlıkla ve kolaylıkla hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olabilmek niyetiyle)
Cookiie Özge (En kısa zamanda sağlıkla ve kolaylıkla hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olabilmek niyetiyle)
Maviesra Esra (En kısa zamanda sağlıkla ve kolaylıkla hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olabilmek niyetiyle)
Hemsirecik Büşra (En kısa zamanda sağlıkla ve kolaylıkla hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olabilmek niyetiyle)
HejaR12 (En kısa zamanda sağlıkla ve kolaylıkla hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olabilmek niyetiyle)
marmeladova Hatice (En kısa zamanda sağlıkla ve kolaylıkla hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olabilmek niyetiyle)
K Kelebek263 Ebru (En kısa zamanda sağlıkla ve kolaylıkla hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olabilmek niyetiyle)
nursevdi Nurseven (En kısa zamanda sağlıkla ve kolaylıkla hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olabilmek niyetiyle)
H M Hatice (En kısa zamanda sağlıkla ve kolaylıkla hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olabilmek niyetiyle)
Hali Elif (En kısa zamanda sağlıkla ve kolaylıkla hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olabilmek niyetiyle)
madamseker Vildan (En kısa zamanda sağlıkla ve kolaylıkla hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olabilmek niyetiyle)
G Gunduzguzell1 Rumeysa (En kısa zamanda sağlıkla ve kolaylıkla hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olabilmek niyetiyle)
Sevm57 Sevim Semra (En kısa zamanda sağlıkla ve kolaylıkla hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olabilmek niyetiyle)
Rubella86 Merve (En kısa zamanda sağlıkla ve kolaylıkla hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olabilmek niyetiyle)
mesirmacunu Yasemin (En kısa zamanda sağlıkla ve kolaylıkla hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olabilmek niyetiyle)
Humakaser Betül (En kısa zamanda sağlıkla ve kolaylıkla hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olabilmek niyetiyle)
Lna16 Selin (En kısa zamanda sağlıkla ve kolaylıkla hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olabilmek niyetiyle)
L A L İremnur (En kısa zamanda sağlıkla ve kolaylıkla hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olabilmek niyetiyle)
perestu Kevser (En kısa zamanda sağlıkla ve kolaylıkla hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olabilmek niyetiyle)
bezginblog Esra (En kısa zamanda sağlıkla ve kolaylıkla hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olabilmek niyetiyle)
bir mucizee Fatma (En kısa zamanda sağlıkla ve kolaylıkla hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olabilmek niyetiyle)
Mihra95 Berivan (En kısa zamanda sağlıkla ve kolaylıkla hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olabilmek niyetiyle)
L a v i n Ceren (Hamile, sağlıkla kucağına alabilmek niyetiyle)
Arianaa Duygu (Hamile, sağlıkla kucağına alabilmek niyetiyle)
S smelllikeheaven Nur (Hamile, sağlıkla kucağına alabilmek niyetiyle)
ayliss Aylin (Hamile, sağlıkla kucağına alabilmek niyetiyle)
agustos72 Ayşenur (Kızını sağlıkla büyütebilmek niyetiyle)
sweetgirlcandy (Kızını sağlıkla büyütebilmek niyetiyle)
Ayzelin (Oğlunu sağlıkla büyütebilmek niyetiyle)
penyez83 Zeynep (Eşi ile en kısa zamanda kutsal topraklara Kabe'ye gidebilmek niyetiyle ve bekleyiş içinde olan arkadaşlarının tez vakitte hayırlısıyla hamile kalabilmesi niyetiyle)
slnn12345 Gizem (Hayırlısıyla sevdiği kişiye kavuşup evlenmek niyetiyle)
Mavi ayy Rabia (Hayırlı bir şekilde ev sahibi olabilmek niyetiyle)
Catlak-kurabiye Merve (Abisinin içinde bulunduğu durumdan feraha çıkması ve davasının lehine sonuçlanması niyetiyle)
YagmurSendeanlarsn Yağmur (Kalbindeki niyetinin tez vakitte hayırlısıyla kabul olması niyetiyle
MssPARE Yasemin (Kalbindeki niyetinin tez vakitte hayırlısıyla kabul olması niyetiyle)
T teachermeacher Büşra (Kalbindeki niyetinin tez vakitte hayırlısıyla kabul olması niyetiyle)
Yaz canım benim okurum bende katılmak isterimMavisims Kuzum regaip kandili 26 Ocak Perşembe günü 1. sayfada olan dualari kişilere ve niyetlerine göre bağışlayıp okuma yapacağız. Katılmak istersen senide listeye yazalım
Tamam canım kandil günü okuyacağım di mi doğru anladım
Bak canım aşağıya dualari alıntıladım. Listemiz şimdilik güncel sonradan eklenenler olabilir. Duaları adetlerince okuyup (orada yazıyor) İsimler ve niyetlere göre bağışlama yapacaksınız.
Regaip kandili 26 Ocak Perşembe günü
Tamam canım hamilelik niyetiyle yazıyoruz bir de isim olarak mı yazalım yoksa nick olarak mı devam edersinYaz canım benim okurum bende katılmak isterim
Evet canım kandil günü okuyacağız. Sonra bize bildirim yapacaksınız okuduk diye. Hamilelik niyetiyle diye yazıyoruz bir de isim belirtecek misin canımmTamam canım kandil günü okuyacağım di mi doğru anladım
Tamam canım okurum ismim gül öyle belirtelimTamam canım hamilelik niyetiyle yazıyoruz bir de isim olarak mı yazalım yoksa nick olarak mı devam edersin
Evet canım kandil günü okuyacağız. Sonra bize bildirim yapacaksınız okuduk diye. Hamilelik niyetiyle diye yazıyoruz bir de isim belirtecek misin canımm
Gamze ismim canım, kendimeinanamıyorum nicknameli Gamze diye ekleyebilirizTamam canım hamilelik niyetiyle yazıyoruz bir de isim olarak mı yazalım yoksa nick olarak mı devam edersin
Evet canım kandil günü okuyacağız. Sonra bize bildirim yapacaksınız okuduk diye. Hamilelik niyetiyle diye yazıyoruz bir de isim belirtecek misin canımm
Allah izin verirse okucam adaşSevgili dua kardeşlerim; bildiğiniz üzere bir 26 Ocak perşembe günü “Regaib Kandilin’de” okumamız var. O gün okuyamam, müsait olamam diyen arkadaşlarım varsa şimdiden söylesin.
Listeyi ona göre güncelleyelim.
Şimdiden teşekkürler
- Tiniminimavihanim
- Catlak-kurabiye
- penyez83
- L a v i n
- safi.naz
- kunfeyekun__
- Teach_Mavi
- Papatyamveben-Mavi
- Cookiie
- Maviesra
- Arianaa
- Hemsirecik
- agustos72
- HejaR12
- S smelllikeheaven
- marmeladova
- K Kelebek263
- slnn12345
- nursevdi
- H M
- Hali
- MssPARE
- madamseker
- G Gunduzguzell1
- Sevm57
- Rubella86
- mesirmacunu
- Humakaser
- ayliss
- sweetgirlcandy
- Ayzelin
- T teachermeacher
- Mihra95
- YagmurSendeanlarsn
- Lna16
- L A L
- perestu
- bezginblog
- Mavi ayy
- bir mucizee
- K kendimeinanamiyorum
- Mavisims
Bende okurum Allah'ın izniyle kuzumSevgili dua kardeşlerim; bildiğiniz üzere bir 26 Ocak perşembe günü “Regaib Kandilin’de” okumamız var. O gün okuyamam, müsait olamam diyen arkadaşlarım varsa şimdiden söylesin.
Şimdiden teşekkürler
- Tiniminimavihanim
- Catlak-kurabiye
- penyez83
- L a v i n
- safi.naz
- kunfeyekun__
- Teach_Mavi
- Papatyamveben-Mavi
- Cookiie
- Maviesra
- Arianaa
- Hemsirecik
- agustos72
- HejaR12
- S smelllikeheaven
- marmeladova
- K Kelebek263
- slnn12345
- nursevdi
- H M
- Hali
- MssPARE
- madamseker
- G Gunduzguzell1
- Sevm57
- Rubella86
- mesirmacunu
- Humakaser
- ayliss
- sweetgirlcandy
- Ayzelin
- T teachermeacher
- Mihra95
- YagmurSendeanlarsn
- Lna16
- L A L
- perestu
- bezginblog
- Mavi ayy
- bir mucizee
- K kendimeinanamiyorum
- Mavisims
Canımbendileğimi revize edebilir miyim mümkünse yani 1şey daha ekeyeceğim mümkünse tabikiSevgili dua kardeşlerim; bildiğiniz üzere bir 26 Ocak perşembe günü “Regaib Kandilin’de” okumamız var. O gün okuyamam, müsait olamam diyen arkadaşlarım varsa şimdiden söylesin.
Şimdiden teşekkürler
- Tiniminimavihanim
- Catlak-kurabiye
- penyez83
- L a v i n
- safi.naz
- kunfeyekun__
- Teach_Mavi
- Papatyamveben-Mavi
- Cookiie
- Maviesra
- Arianaa
- Hemsirecik
- agustos72
- HejaR12
- S smelllikeheaven
- marmeladova
- K Kelebek263
- slnn12345
- nursevdi
- H M
- Hali
- MssPARE
- madamseker
- G Gunduzguzell1
- Sevm57
- Rubella86
- mesirmacunu
- Humakaser
- ayliss
- sweetgirlcandy
- Ayzelin
- T teachermeacher
- Mihra95
- YagmurSendeanlarsn
- Lna16
- L A L
- perestu
- bezginblog
- Mavi ayy
- bir mucizee
- K kendimeinanamiyorum
- Mavisims
Kuzum listede yer varsa ekler misin beni deSevgili dua kardeşlerim; bildiğiniz üzere bir 26 Ocak perşembe günü “Regaib Kandilin’de” okumamız var. O gün okuyamam, müsait olamam diyen arkadaşlarım varsa şimdiden söylesin.
Şimdiden teşekkürler
- Tiniminimavihanim
- Catlak-kurabiye
- penyez83
- L a v i n
- safi.naz
- kunfeyekun__
- Teach_Mavi
- Papatyamveben-Mavi
- Cookiie
- Maviesra
- Arianaa
- Hemsirecik
- agustos72
- HejaR12
- S smelllikeheaven
- marmeladova
- K Kelebek263
- slnn12345
- nursevdi
- H M
- Hali
- MssPARE
- madamseker
- G Gunduzguzell1
- Sevm57
- Rubella86
- mesirmacunu
- Humakaser
- ayliss
- sweetgirlcandy
- Ayzelin
- T teachermeacher
- Mihra95
- YagmurSendeanlarsn
- Lna16
- L A L
- perestu
- bezginblog
- Mavi ayy
- bir mucizee
- K kendimeinanamiyorum
- Mavisims
Ekle canım düzenleyim hemenCanımbendileğimi revize edebilir miyim mümkünse yani 1şey daha ekeyeceğim mümkünse tabiki
İsim ve niyet neydi canım hemen ekleyimKuzum listede yer varsa ekler misin beni de
önceki niyetim kalıyor canım ek olarak bir iş görüşmem oldu mülakatımın iyi geçmei ve benimiçin hayırlısı ise işe alınmam yönünde canım. Ailemede sağlık ve huzur isyitorum. Çok sağol canımEkle canım düzenleyim hemen
Ekledim canımönceki niyetim kalıyor canım ek olarak bir iş görüşmem oldu mülakatımın iyi geçmei ve benimiçin hayırlısı ise işe alınmam yönünde canım. Ailemede sağlık ve huzur isyitorum. Çok sağol canım