Evlat Sahibi Olmak İçin

Önceki listede de vardım ama yine de şunu eklemek istiyorum zira dileğim değişti Adım Nur, yavrumu hayırlısıyla kucağıma almak için olarak eklenmek isterim
Ah ne güzel haber MAAŞAALLAH sağlıkla sıhhatle evladınızı kucağınıza alın aminnnnnnn

Ben de katılırım duam tedavimin hayırlısıyla olumlu sonuçlanması, hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

Benim niyetimde bekleyişte olan siz arkadaşlarımın tez vakitte salih ve saliha evlatlarınızın olması
Tamamdır abloşummmm
gizemin sevdigi kisiyle evlenebilmesi kavusabilmesi ve varsa engeller onlarin ortadan kalkmasi sekilinde yazarsaniz sevinirim.
Bu yeterli mi acaba
Notumu aldım kuzumm
Ben katılırım
Tamam canım seni de yazıyoruz
Ben de katılırım duam tedavimin hayırlısıyla olumlu sonuçlanması, hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
Âmin canım inşallah tamamdır
Tiniminimavihanim Niyetim aynı Hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar inşAllahh
Âmin inşallah kuzum not aldım
Tiniminim ben de katılıyorum, niyetim kolaylıkla, sağlıklı , hayırlı evlat sahibi olmak
Rubellam aminn tamamdır senide ekledik

Ben de katılırım kuzum

Canım ben yeni doğum yaptım lohusalığıma denk geliyor
canım ben yeni doğum yaptım lohusalığıma denk geliyor inşAllah bir sonrakine katılırım

Canım ne okunacak ozmn ben büyük ihtimalle rohusa olmuş Olcam okuyabilirmiyim bilmiyorum

Sizin dualarınızla bende mucize haberi aldım
Allah razı olsun
Katılırım tabikide

Bende katılmak isterim..hayırlı sağlıklı evlat istiyorum Rabbimden.
Tamamdır canım isim olarak ne yazalım peki nick olarak mı kalsın
Canım ben yeni doğum yaptım lohusalığıma denk geliyor

canım ben yeni doğum yaptım lohusalığıma denk geliyor inşAllah bir sonrakine katılırım
Oy sağlıkla büyüt inşallah başka sefere dediğin gibi canım sağolasın
Canım ne okunacak ozmn ben büyük ihtimalle rohusa olmuş Olcam okuyabilirmiyim bilmiyorum
Tamamdır kuzucumm hiç sıkıntıya girme bizleride dualarında unutma♥
Sizin dualarınızla bende mucize haberi aldım
Allah razı olsun
Katılırım tabikide
Maşallah tamamdır kuzum sağlıkla kucağına alma niyeti olarak değiştiririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…