Evlat Sahibi Olmak İçin

Canımsın Rabbim senin de gönlüne göre versin bana da burada olmama vesile olduğun için Allah senden razı olsun

Okudum hepimize dua ettim rabbim kabul eylesin

kendime ve bütün arkadaşların niyetlerini okudum ve sonrası dualari okudum
Rabbim kabul etsin

isteyen iş isteyen eş isteyen evlat versin hastalara şifa versin sessiz sesszi gözyaşları döküp bir köse de dua eden kullar var hastane köşelerinde şifa bekleyenler var evlat diye el açıp yalvaranlar var Yaradım duysun sesimizi Bu mübarek gece hürmetine duasını kabul ettiği kullar arasına katsin

peygamberimiz doğduğu gün nasil mucizeler oldu ise iste o mucizelerden yaratsın rabbimin katından çok yeter ki isteyin diyor

bizde rabbimizden istiyoruz rabbim şu kulumun duasını kabul et dediğin kullardan eyle benim ve listemdeki bütün arkadaşların bu dualara vesile olan Catlak-kurabiye ve Tiniminimavihanim arkadaşlarımın canlarımın ve evinde odasında her nerdeyse kalbiyle yüreğiyle rabbime kim nerde yalvardıysa kimin ne duası varsa kabul olsun
kimin duaya ihtiyacı var rabbim yetişsin
bizlerin dularinida kabul etsin inşallah ve inşallah dua sevinçleri yasiyalim ...

HAYIRLI kandiller rabbim hepinizden razı olsun❣❣❣❣

Son düzenleme:
Yürekten içtenlikle âmin âmin pareemm Allah razı olsun ne kadar güzel dualar etmişinn. Rabbim inşallah dualari kabul olunan kullarından eylesin hepimizi yüregine Sağlıkk bitanemmm

Yürekten içtenlikle âmin âmin pareemm Allah razı olsun ne kadar güzel dualar etmişinn. Rabbim inşallah dualari kabul olunan kullarından eylesin hepimizi yüregine Sağlıkk bitanemmm
Hem ağladım hem dua okudum hem niyetleri okudum çocuk benim en hassas yerim
Rabbim versin arkadaşların kucaklarını doldursun mevlam sağlıkla tinnosum❣

Son düzenleme:
Okudum herkes adına tek tek niyetleri ettim canlarım
Allah'ım kabul etsin inşallah aminnn

Hem ağladım hem dua okudum hem.niyetleri okudum çocuk benim en hassas yerim
Rabbim versin arkadaşların kulaklarını doldursun mevlam sağlıkla tinnosum❣
Rabbim senin de ne niyetin varsa kalbinde sana en yakın zamanda onu versin Allah razı olsun paremmm benide duygulandırdın iyikii varsın

Hem ağladım hem dua okudum hem.niyetleri okudum çocuk benim en hassas yerim
Rabbim versin arkadaşların kulaklarını doldursun mevlam sağlıkla tinnosum❣
Aminn parem seninde gönlündeki dileğin en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olsun. Bundan sonra hep gülesin hep mutlu olasın inşallah her şey gönlünce olur. O güzel kalbini yerim ne güzel dualar etmişsin cansın balsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…