Evlat Sahibi Olmak İçin

Herkes için okudum rabbim Niyetlerimizi kabul etsin inşallah bu mübarek günde vesile olanlara da teşekkür ederim

Listedeki tüm arkadaşlarıma okuyup dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sizlerede hamilelik haberini almayı nasip etsin inşallah
Hamile olan arkadaşlarım vakti zamanında sağlıkla kucaklarınıza almak nasip olsun
Kimin ne niyeti varsa Rabbim kabul etsin biz evlatlarına kavuşmuş annelerinde sağlıkla hayırlısı ile büyütmemiz nasip olsun inşallah
Kandilimiz mübarek olsun canlar

Okudum rabbim kabul etsin arkadaşlarımın niyetini tez vakitte inşallah

Herkes için okudum bağışladım rabbim kabul eylesin

herkese hayırlı kandiller arkadaşlar, bu güzel dua grubunu oluşturup bizi ekleyen kardeşlerimize çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun vesile oldunuz. Dualarımı okuyup bağışladım Allah im her ne istiyorsanız sizlere nasip etsin kim darda ise nefesi kesiliyorsa rabbim sıkıntınizi geçirsin inşallah bu güzel günde ettiğimiz tüm dualarimiz kabul olsun inşallah Allah hepinizden razı olsun ağzınizs yüreğinize sağlık çok teşekkürler

Herkesin kandili mübarek olsun Rabb'im nice kandillerde dualar edebilmeyi nasip eylesin bu güzel dua grubunu acan arkadaslarımdan Allah razı olsun burda kac kişi dua ettik elbet birimizin duası kabul olur inşaallah
Dualarımı okuyup bağısladım her kimin ne niyeti duası varsa Rabb'im hayırla kabul eylesin

Tekrardan herkese hayırlı kandiller
Bİzleri bugün bir araya getiren birbirimize dua etmemize vesile olan herkesten Allah razı olsun hanımlar

Evlat hasreti çeken tedavi de olan her bir arkadaşımın hasreti son bulsun inşallah. Aminn En yakın zamanda burada hamileyim haberini vermeyi Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Hamile arkadaşlarımın sağlıkla kolaylıkla evlatlarını kucağına alabilmesini sağlıkla büyütebilmesini nasip etsin. Minik yavruları olan annelerimize de Rabbim kolaylık versin. Onları da kolaylıkla sağlıkla büyütebilmesini nasip etsin

Kalbinde şu niyetim var diyen arkadaşlarımın da ne dileği duası varsa Rabbim en yakın zamanda kabul oldu sevincini yaşatsın.Aminnnn

Dualarımı okudum tek tek isimlere bağışladım Allah kabul etsin aminn. Bir başka kandilde tekrardan görüşmek üzere
Catlak-kurabiye Emeğine sağlık bitanemm iyiki açmışın bu topiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…