Evlat Sahibi Olmak İçin

Tamamdır ıssızım
Okudum kuzumm..
Rabbim herkesin niyetini hayırlısı ile kabul etsin inşallah..
RABBİM tez zamanda evlat bekleyenlerin kucağını doldursun sağlıklı hayırlı ömürlü merhametli evlatlar nasip etsin inşallah
Tekrar dualarda buluşmak dileği ile her zaman beklerim bildirim ve yardımcı olmaya çalışırım allahın izniyle inşallah
Herkesin kandili mübarek olsun rabbim nice kandiller nasip etsin sağlıkla huzurla inşallah

Kendin için değil bizler için niyet ettin Allah’ım o güzel kalbine göre versin ıssızım kızını sağlıkla mutlulukla büyüt. Allah razı olsun canım benim ağzına yüreğine sağlık

Kendin için değil bizler için niyet ettin Allah’ım o güzel kalbine göre versin ıssızım kızını sağlıkla mutlulukla büyüt. Allah razı olsun canım benim ağzına yüreğine sağlık

Kuzummm ALLAH senden de razı olsun vesile oldun.. Rabbim duasız bırakmasın hiç kimseyi en çok ihtiyacı olan şey dua evlat hasretinde çünkü veren ALLAH elden bir şey gelmiyor taktir onun nasip etsin inşallah kurban olduğum allahım bu mübarek günün yüzü suyu hurmetine kimsenin kucağını boş bırakmasın..
Öyle zor ki sadece yaşayan anlar yaşayan bilir. Ben eski günlerimi unutmadım hani diyorlar ya anne olunca unutuluyor bende öyle olmadı.. bu satırları yazarken ağlıyorum şuan iliklerime kadar hissediyorum yoklugun ne demek olduğunu. bizi bizden başkası anlamaz her zaman dualarım sizinle. ALLAH büyük

Okudum bağışladım Allah kabul etsin

Okudum. Listede geçen iletisim kurduğum veya kuramadığım hepinize bağışladım. Allah muradınızı/muradımızı yakin zamanda nasip ettsin insallah. Kalbinizi ferah tuttun. Bu güzel gecede bizi burdan nasiplendiren ve duaya ortak eden bu toplu duanın gercekleşmesine vesile olan arkadaşımzdan Allah razı olsun, duası kabul olsun. hadi inş birbrimize müjdeler verip gebelee sayfası açmak niyetiyle

Güzelll kalpliii Issızımmm zaten içim dolu dolu mesajınla daha da mutlu oldum eksik olma kuzummm

Okudum canım Allah kabul etsin inşallah
Kuzummben uykuya kalmışım tam olarak ne yapmam lazım
Calısıyorum ya yorgunluktan gitş bide ovualsyonnsa catlam gördüm değerlendıımn ayakalrımmhava da uyumuşum size saat 1 de yazıyorum sunanda

Benide ekleyin bende katilirim ins kadir gecesinde. Sevabada girmiş oluyoruz boyle toplu dualar cok kıymetli

Kuzummben uykuya kalmışım tam olarak ne yapmam lazım
Calısıyorum ya yorgunluktan gitş bide ovualsyonnsa catlam gördüm değerlendıımn ayakalrımmhava da uyumuşum size saat 1 de yazıyorum sunanda
Üstte alıntıladığım linke tıkla canım dualar kaç tane okuman gerekiyor yazıyor ve duadan sonraa da kişilerin niyetine göre tek tek okuyup bağışlaman lazım canım

Benide ekleyin bende katilirim ins kadir gecesinde. Sevabada girmiş oluyoruz boyle toplu dualar cok kıymetli
Deryam hızını alamamış Kuzum o diğer kadir gecesiydi.Gene önümüzdeki kandilde yaparsak seni etiket yapayım ben olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…