Evlat Sahibi Olmak İçin

Okudum Duamı Ettim Herkesin Adına Niyetimi Ettim Tiniminimavihanim Okurken Kalbim Acıdı Ağladım Kurban Olduğum Rabbim Bu Güzel Gün Hürmetine Evlat Sahibi Olmak İsteyenlere Saglıklı Hayırlı Evlat Nasıl Etsin İnşallah Hamile Olanlar Saglıkla Hayırlısıyla Evlatlarına Kavuştursun Rabbim Allah'ım Kimsenin Kucağını Boş Bırakmasın Hasta Olanlara Hastane Kapısında Bekleyen Tüm Hastalarımıza Safi ismi İle Şifa Versin İnşallah Evlenmek İsteyenlere Hayırlı Eş Nasıl Etsin Sıkıntısı Olanların İćini Rabbim Ferahlik Versin Allah'ım Kimseye Gözyaşı Akıtmasin İnşallah O Güzel Kabinizdeki Güzellikler Size Fazlasıyla Versin İnşallah Herşey Gönlünüzce Kalbinizce Olsun İnşallah Namazı Kıldım Dualami Ettim Herkese Rabbim Niyetimizi Duamızı Kıldıgımız Namazımızı Kabul Etsin İnşallah

Güzel yüregine sağlık umutlummm Allah razı olsun tez zamanda birbirimize güzel haberler vermeyi Rabbim nasip etsiinnnn amin aminn aminnn

Arkadaşım Hacer de okumasını yaptı. Rabbim kabul etsinnn.
kunfeyekun__ kuzumm aminnnnnn Allah razı olsunn

Aminnnnn. Tinim aminnnn inşallahhh birtanem

Okudum her arkadaşımın niyetine bağışladım, Allahım kabul etsin inşallah Tiniminimavihanim

Okudum her arkadaşımın niyetine bağışladım, Allahım kabul etsin inşallah Tiniminimavihanim
Âmin kuzum Allah razı olsun
Rabbim hepimizden kat kat razı olsun inşallah edilen dualarımız yerini bulsun canımm
ben okuyorum canım bitince yazarım yine
Tiniminimavihanim
Tamamdır kuzum
Okudum Allah kabul etsin inşallah
Aminnn çiçeğim ağzına sağlık

Okudum bagisladim. Rabbim niyetlerimizi hayirlisiyla kabul eylesin amin amin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…