Evlat Sahibi Olmak İçin

Allah kabul etsinn dua arkadaşımmm.Tez vakitte güzel haberlerimizi burdan verelim Allahın izniyle
En son bir arkadaş daha eklenmişti saks mavisi diye onu gördün değil mi canım
1.sayfadaki herkese tek tek niyetleriyle söyledim kuzum.ama saks mavisi listede yok sanki

Hayırlı kandiller kızlar
Listeyi tek tek okudum, dualarımı okudum, esmalarımı çektim
Rabbim kabul etsin
Hamile arkadaşlarım sağlıkla hayırla kolaylıkla kavuşsun bebeklerine, hamile kalmak isteyen isteyen arkadaşlarım sağlıkla kolaylıkla tez vakitte hamile kalıp güzel bir gebelik geçirip kavuşalım
Kimin kalbinden ne geçiyorsa Rabbim onu hayırlı kılıp gerçekleştirsin
Listedeki arkadaşlarım hepimiz şuraya duamız kabul oldu çok şükür deyip yazmamızı nasip etsin Rabbim Amin amin amin

Bende okudum tüm listeye
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Evlat sahibi olmak isteyenlere ennn kısa zamanda o duyguyu yaşatsın sağlıklı sıhhatli hayırlı imanlı evlatları olsun
Hamiş arkadaşlar sağlıkla bu süreci tamamlayıp sağ salim kavuşsun evlatlarına. Hayırlı imanlı sağlıklı evlatlardan olsun minnoşları
Herkesin kalbindeki duası kabul olsun
Okuyan herkesin ağzına diline sağlık
Allah razı olsun
HAYIRLI KANDİLLER

Okudum ve tek tek hediye ettim . Rabbim kabul etsin Mevlüt kandilimiz mübarek ve dualarımızın kabulüne vesile olsun bugun ilk doktor kontrolüne gidicem Rabbim hayırlı haberlerle getirsin amiin Catlak-kurabiye Tiniminimavihanim

Kandilimiz mübarek olsun kizlar Allah'ım dualarımızı bu mübarek günde kabul etsin insallah ben suan isteyim aksama eve gidince okuyacağım bildiririm burdan yazarım...
Allah herkezden razı olsun

Ben başlıyorum Allah’ın izniyle Rabbim dualarımızı kabul eylesin ,Cümle müslüman aleminin kandili mübarek olsun Amin

Catlak-kurabiye Tiniminimavihanim canlar okumalarım bitti tek tek listedeki arkadaşlar adına niyetlerini okuyarak bağışladım

RABBİM hepimizin niyetlerini kabul eylesin aminnnnnn kandilimiz mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…