Evlat Sahibi Olmak İçin

Okuyacağımız dualar 1.sayfada yazmaktadır. Kaç tane okuyacağınız ayrıntılı şekilde yazıyor.

Kişi listemizde günceldir. Dualar okunduktan sonra listedeki niyetlere göre bağışlama yapılacaktır.

Yarın başlayıp gün içinde bitirmeye gayret edelim. Teşekkürler

Yine aynı şekil okuyoruz değilmi okuyup listedeki herkese bağışlıyoruz

Amiiinn ecmain

Arkadaşlar merhaba hayırlı geceler herkes ismini koymuş ama ben okapi de kaldım gercek isim ile duaya katmaniz enn guzeli ve munasibidir adım KAMURAN bilginize

Arkadaşlar merhaba hayırlı geceler herkes ismini koymuş ama ben okapi de kaldım gercek isim ile duaya katmaniz enn guzeli ve munasibidir adım KAMURAN bilginize
Tamam kuzum ben arkadaşa yazıyorum şimdii o düzenliyor

Okudum Allah kabul etsin, vesile olanlardan razı olsun Allah evlat sahibi olmak isteyenlere en kısa zamanda hayırla ve sağlıkla nasip etsin, hamile olan arkadaşlarımıza bir avazda doğurmayı ve sağlıkla bebeklerine kavusmayı nasıp etsin. Hepimizin gonlunden gecen ne duası varsa kabul etsın Rabbim. Hayırlı kandiller

Canımm Ayzelinimmm Ettiğin dualara gönülden kocaman aminnn.Rabbim miniklerinize sağlıkla hayırla kavuşmayı nasip etsiinn.Yüreğine ağzına sağlıkk aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…