Evlat Sahibi Olmak İçin

Canim 22.00 gibi olsa ben 8 e kadar eve gelemiyorum malum pazar isimiz de yogun bugun

Canım ben 19.00 a kadar bitiremem sanırım. Hem oruçluyum hem de gün içinde işlerim var ancak iftardan sonra okuyabilirim.

Amin canım

Bugün müsait olduğunuz saatte okuyabilirsiniz canım

Yaa hadi bakalım inşallah müjdelerle sonuçlansın
İnşallah canm vajinam 4 santimmis bide rahim girişim kısmen kapalıymış aşılama olmazsa tüp bebek dediler hepinizden dua bekliyorum mübarek gecede

İnşallah canm vajinam 4 santimmis bide rahim girişim kısmen kapalıymış aşılama olmazsa tüp bebek dediler hepinizden dua bekliyorum mübarek gecede
Büyük ihtimalle yapılır aşılama benim 2 aşılamada da zor girmişti rahim ağzı kapalıydı. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan gelir mucizen

Hepsini okudumm akşam 7 de bağışlıyorum ozaman güncel listeye Allah okuyan herkesten razı olsun dualarımız kabul olsun❤ Vesile olan kurabişten haber veren tiniminişimden de razı olsun❤❤

Ben okudum kızlar Allah kabul etsin inşallah herkesin niyetine göre bağışladım

Okudum dualadim Rabbim kabul etsin mubarek gunun hurmetine amin

Hepsini okudumm akşam 7 de bağışlıyorum ozaman güncel listeye Allah okuyan herkesten razı olsun dualarımız kabul olsun❤ Vesile olan kurabişten haber veren tiniminişimden de razı olsun❤❤
Aminn canım Rabbim kabul etsin inşallah
Doktor dediki rahim agizin kısmen kapalı anestezili Bi şekilde kanur girebilir denemek lazım dedi sizin aşılama tuttumu peki
Yok canım benim yumurtalar çatlamamıştı o yüzden olmadı. Anestezi olacaksa hiç korkma Rabbim kolaylaştırsın inşallah
Ben okudum kızlar Allah kabul etsin inşallah herkesin niyetine göre bağışladım
Okudum dualadim Rabbim kabul etsin mubarek gunun hurmetine amin
Aminn kızlar Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…