Evlat Sahibi Olmak İçin

Bende okudum Rabbim okudugumuz dualari esmalari kabul etsin. Evlat isteyen herkese katından nur yüzlü sağlıkli hayırlı evlatlar nasip etsin. Hamile olan arkadaşlar hayirlisiyla evlatlarina kucağına alsın inşallah şu mübarek gecede kimin ne sıkıntısı ne derdi varsa Rabbim sıkıntısını gidersin insllah. Dilimize dökülmeyen bütün dualar icin amin amin amin
Es- salatu ves- selamu Alla Resulüne Muhammedin ve Ala Alihi Vessehbihi Ecmain..
Vel- hamdullillahi Rabbil Alemin Amin..

Hay ağzına sağlıkk canım beniimm Allah kabul etsin inşallah âmin

Tiniminimavihanim
Catlak-kurabiye
Okudum bütün listeye teker teker bağışladım rabbim kabul etsin şu mübarek gecede kabul etsin boş çevirmesin kapısından inşallah bizleri tez zamanda hayırlı Salih evlatlar nasip etsin hamile olan arkadaşlarımızada hayırlı doğumlar nasip etsin vesile olanlardan rabbim razı olsun inşallah

Okudum bağışladım tüm arkadaşlar a

Rabbim dualarımızı kabul etsin

Allah senden de çokca razı olsun bal boncuğum Catlak-kurabiye mm mmm bitanem

Allah razı olsun kızlar
Ne güzel dualar ediyorsunuz Rabbim vesilesi kılsın inşallah hayırlı müjdelerinizi de paylaşmayı nasip etsin

Hepimiz için okudum . Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı gecemiz mübarek olsun kızlar. Burada dualarımızı birleştiren sizlerden de Allah razı olsun Tiniminimavihanim

Dualarimi bitirdim kizlar allah kabul etsin ❤ Catlak-kurabiye

Hepimiz için okudum . Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı gecemiz mübarek olsun kızlar. Burada dualarımızı birleştiren sizlerden de Allah razı olsun Tiniminimavihanim

Dualarimi bitirdim kizlar allah kabul etsin ❤ Catlak-kurabiye

Kızlarımmm Allah kabul etsiiinnnnAminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…