Evlat Sahibi Olmak İçin

listedeki tüm arkadaşlarıma okudum Allah c. c kabul eylesin dualarımızı tez vakitte yüzümüzü güldürüp dualarımızın kabul olduğu sevincini yaşatsın bizlere aminnnnnn

Okudum kızlar Rabbim niyetlerimizi, dualarımızı geri çevirmesin inşallah kabul olan dualardan eylesin Allah okuyan dua eden herkesten razı olsun. Şu mübarek gün hürmetine hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
Allah vesile olanlardan da razı olsun inşallah
Tiniminimavihanim Catlak-kurabiye

Allah kabul etsin canım fasülyemmm
AminCanım Arişim Allah kabul etsin Rabbim hepimizden razı olsun inşallah
Evlat sahibi olmak isteyen listedeki kardeşlerime hamile olan kardeşlerime okudum .. dilerim kurban bayramına varmadan hamilelik haberleri gelir. elhamdülillahi rabbil'alemin Errahmânir'rahim....... amin
Catlak-kurabiye
Yürekten aminn Salişimm tez zamanda
Okudum. Rabbim dualarımızı hayırla kabul etsin Allah razı olsun hepinizden
Allah kabul etsin canım

listedeki tüm arkadaşlarıma okudum Allah c. c kabul eylesin dualarımızı tez vakitte yüzümüzü güldürüp dualarımızın kabul olduğu sevincini yaşatsın bizlere aminnnnnn

Âmin dua kardeşlerim her birimizin güzel haberlerini alacağız günleri Rabbim nasip etsin aminnnnnn Emeği geçen herkesten Allah razı olsun

Liste de olan arkadaşlarım için okudum niyetledim dualadım Tiniminimavihanim Catlak-kurabiye Allah kabul etsin ibadetlerimizi niyetlerimizi inşallah
Hamile kalmayı isteyenlere hayırlı evlatlar, hamiş olan arkadaşlarımın da sağlıklı bir şekilde evlatlarını kucaklarına almak nasip etsin Rabbim Aminnn
Faime arkadaşına da dua ettim kurabiyem
Allah razı olsun kızlar çok güzel oldu emeğinize sağlık hakkınızı helal edin

Rabbim hepinizden razı olsun canlar
Allahım kabul etsin inşallah

Evlat sahibi olmak isteyen listedeki kardeşlerime hamile olan kardeşlerime okudum .. dilerim kurban bayramına varmadan hamilelik haberleri gelir. elhamdülillahi rabbil'alemin Errahmânir'rahim....... amin
Catlak-kurabiye

Okudum. Rabbim dualarımızı hayırla kabul etsin Allah razı olsun hepinizden

Catlak-kurabiye kurabiyemmm Arkadaşım Hacer’ de okumasını yaptı Allah kabul etsin

Bende okudum listedeki tüm arkadaşlarımın niyetlerine hediye ettim.. Rabbim kabul etsin, hayırlısıyla peşi sıra güzel haberler vermek nasip eylesin
Tiniminimavihanim Catlak-kurabiye

Catlak-kurabiye Tiniminimavihanim okudum tüm listeye bağışladım tek tek

Okudum, bağışladım. Allah kabul etsin dualarımızı. Ve siz minnoşlara tekrar teşekkür ediyorum vesile olduğunuz için. Catlak-kurabiye Tiniminimavihanim

Aminnnn Linoşummm İnanıyorum ki en yakın zamanda hepimizden güzel haberler gelecek Ağzına yüreğine sağlıkkhepimizin emeği var Helali hoş olsun

Neredeyse üç ayların başlangıcından beridir beraberiz Rabbim bu mübarek günlerde ettiğimiz dualarımızı kabul etsin bizleri affetsin
Tedavide olan umudunu kaybetmiş olan annelik hasretiyle yanan yürekleri Rabbim evlatla müjdelesin
Listede adı geçen her bir arkadaşıma Fahime dahil olmak üzere okudum bağışladım Hamile olan kardeşlerimin hayırla sağlıkla evlatlarını kucağına almalarını nasip etsin dualarında bizleri de unutmadılar. Hepinizden kat kat razı olsun haklarınızı helal edin Tez zamanda hamile kalan kardeşlerimin haberlerini buradan yazmayı kurban olduğum Mevlam
nasip etsin aminn Catlak-kurabiye mmm

Son düzenleme:
Okudum, herkesin adına ve niyetine tek tek bağışladım,
Rabb'im kabul etsin inşallah
Bu güzel gecede hepimizin dualarını kabul etsin canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…