Evlat Sahibi Olmak İçin

Catlak-kurabiye Tiniminimavihanim canlar Allah sizden razı olsun vesile oldunuz tüm listeye okudum herkesin niyetine göre bağışladım Rabbim kabul etsin inşallah evlat hasreti çeken arkadaşlarım hayırlı zamanda Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah hamile olan arkadaşlarım Rabbim kolaylık versin vakti zamanında sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah Rabbim hastalara şifa dertlilere deva versin kimin ne dileği varsa bu mübarek gece de kabul etsin günahlarımızı bağışlasın inşallah benimde hayırlısı ile oğlumun taburcu olup evimize gelmesini nasip etsin inşallah Allah hepinizden razı olsun

Okudum ve listedeki tüm arkadaşların niyetlerine göre bağışladım , Rabbim kabul etsin inşallah Sizlere de vesile olduğunuz için teşekkür ederiz Allah razı olsun kadir gecemiz mübarek olsun inşallah Rabb'im dualarımızı boş çevirmesin inşallah

Okudum Rabbim dilek ve isteklerimizi kabul etsin

Aminn kızlar Allah razı olsun hepinizden

Henüz okumadım sabaha kadar mutlaka okuyacağım inşallah mutlaka bildirim de yaparım
Bitti canım bi tek duasını yapıcam şimdi allah kabul etsin

Tamam canım ben okudu olarak işaretliyorum yine sahurda haberleşiriz

Amin canım inşallah
Siz işaretleyin okudu teslim etti olarak üzerimde kalmasın bitirmiş olurum bitirdiğim zamanda bilgilendiririm, Allah hepimizinkini kabul etsin şimdiden

Listede adı olan olmayan herkes için okudum Allah kabul etsin inşallah dualarımızı. Tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bize. Kadir gecemiz mübarek olsun
Amin amin canım Allah razı olsun
Siz işaretleyin okudu teslim etti olarak üzerimde kalmasın bitirmiş olurum bitirdiğim zamanda bilgilendiririm, Allah hepimizinkini kabul etsin şimdiden
Tamam canım Allah razı olsun

Kızlar okudum tüm arkadaşlara bağışladım inşallah rabbim daha fazla bekletmez bizleri hayırlısyla gönlümüzdekini nasip eder

Okudum, tüm arkadaşlarıma bağışladım. Rabbim kabul etsin inşallah

Okuyorum ben şu aann

Canım ben okudum Allah hepimizinkini kabul etsin inşAllah

Bitti canım bi tek duasını yapıcam şimdi allah kabul etsin

Okudum listedeki tüm arkadaşlara ve evlat isteyen tüm anne adaylarına bağışladım rabbim kabul etsin inşallah

Okudum, listedeki tüm arkadaşlarin niyetleri için dua ettim. Rabbim bu mübarek gece hürmetine dualarımızı kabul etsin.

Arkadaşlar şimdi bitirdim ben hepinizin adını saydım Rabbim bizlere çifte bayram yaşatsın hepimizin duasını kabul eylesin evlat sevgisini bizlere de yaşatsın. Gecemiz mübarek olsun

Bitti

Canım Allah kabul etsin inşallah

Allah kabul etsiiinnn Aminn kızlarımmm maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…