Evlat Sahibi Olmak İçin

Ben faime içinde okudum Allah hepsinden razı olsun . Hakkım helal olsun herkes hakkını helal etsin . Duamı yaptım herşey bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine güzel olsun . Kadir gecemiz mubarek olsun

Listenin hepsine okudum allah kabul etsin

Catlak-kurabiye cnm hem kendi niyetime hemde listedeki tüm arkadaşların niyetine okudum rabbim bu mübarek gecede dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin inşallah

Ben faime içinde okudum Allah hepsinden razı olsun . Hakkım helal olsun herkes hakkını helal etsin . Duamı yaptım herşey bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine güzel olsun . Kadir gecemiz mubarek olsun

Aminn gönlü güzeller Ettiğiniz dualar misliyle bulsun sizii

Okudum, tek tek nıyetlerinize bagısladım, Rabbimiz her birimizin duasını kabul etsin,kabul olan dualara katıpta bizleri sevindirsin. Ozellikle evlat sahıbı olmak isteyen leri guzel saglıklı hayırlı evlatlarla sevindirsin aminHepinizin kadır gecesı mubarek olsun

Hayırlı geceler Kadir gecemiz mübarek olsun

Okuyup bagısladım Rabbim ben ve bütün evlat isteyenlere hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin

Hamile olan arkadaslarıma hayırlı kolay dogum bebeklerini saglıklı sekilde kucaklarına almak nasip olsun

Diğer arkadaslarımızın da ne duaları varsa Rabbim hayırla gönüllerinden gecen duaları kabul eylesin inşaallah

Catlak-kurabiye Tiniminimavihanim

Hepinizin ağzına yüreğine sağlık. Allah razı olsun Rabbim kabul etsin inşallah

Duaları okudum listedeki tüm arkadaşlarımın niyetine bağışladım Rabbim yüce katında kabul etsin Aminnn
Catlak-kurabiye

Arkadaşlar şimdi bitirdim ben hepinizin adını saydım Rabbim bizlere çifte bayram yaşatsın hepimizin duasını kabul eylesin evlat sevgisini bizlere de yaşatsın. Gecemiz mübarek olsun

Bitti

Canım Allah kabul etsin inşallah

Listenin hepsine okudum allah kabul etsin

Catlak-kurabiye cnm hem kendi niyetime hemde listedeki tüm arkadaşların niyetine okudum rabbim bu mübarek gecede dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin inşallah

Catlak-kurabiye tüm arkadaşlarıma okudum allah kabul etsin canım, kandiliniz mübarek olsun,dua eden herkesin duaları kabul olsun

Biraz geç oldu ama ben teslim ettim okuyup, Allah gönlümüzden geçen duaları kabul etsin inşallah

Okudum Allah kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…