- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Tabi ki kuzum siz iyi olun yeter kiKurabiyem canım ben akşam okuyup bildirim yapıcam gündüz hastane işlerim vardı yeni geldim eve.
Benim ve oğlum için okuyan herkesten Allah razı olsun
Aminnn canım beniim Allah razı olsunn ağzına sağlıkHerkese okudum Rabbim mübarek günün hurmetine kabul eder insallah. Hayırlı kandiller
Nasıl kapandı ki anlamdımMaalesef listemiz kapandı canım okumalar da yapılıyor
Benimde adım yazıyordu listedeNasıl kapandı ki anlamdım
Ben de arkadaşımda hep etiket yaptık katılmak isteyenler tekrardan diye ve son güne kadar bekledik canımNasıl kapandı ki anlamdım
Benimde adım yazıyordu listede
Bak canım burda muhtemel görmedin etiketiKızlar Kadir gecesi yine geçen kandildeki gibi dualarımızı okuyacağız. Sizler katılmak istiyor musunuz. Ona göre Listemizi düzenleme yapacağım
@Meral01
@Pembelipanjur61
@MaviSasa234
@Medusaaaa
@madamseker
@Papatya123321
@Mavihali
@Esvera
@in_cim
E Esmuad
@Maviportikal
@Bademimcp
@cadiiiiii
@Ssevincli
@Beklenmedikcevap
Aminnn canım beniim Allah hepimizden razı olsun. Güzel haberlerimiz peşpeşe gelsinOkudum kizlar. Rabbim tum hayirli niyetlerimizi kabul etsin insallah ve bu kadar kisinin okumasina vesile olanlardan da Allah razi olsun
Herkese okudum Rabbim mübarek günün hurmetine kabul eder insallah. Hayırlı kandiller
Aminn kızlar Rabbim razı olsun kabul etsin inşallahOkudum kizlar. Rabbim tum hayirli niyetlerimizi kabul etsin insallah ve bu kadar kisinin okumasina vesile olanlardan da Allah razi olsun
Canım o önceki kandilin listesiydi her kandil geldiğinde tekrar etiket yapıp soruyorum katılmak isteyenleri ona göre yeni listeye dahil ediyorum. Son güne kadar bekledik aslında ama nasip başka dualar da buluşuruz inşallahBenimde adım yazıyordu listede
Allah kabul etsin çiçeğim aminn
Aminn Allah razı olsun kızlar
Evlat sahibi olmak isteyen listedeki kardeşlerime hamile olan kardeşlerime okudum .. dilerim kurban bayramına varmadan hamilelik haberleri gelir. elhamdülillahi rabbil'alemin Errahmânir'rahim....... aminŞimdiden hayırlı kandiller canlar
Yarın okumalara başlıyoruz
Müsait olduğunuz herhangi bir vakitte okuyup
İlk sayfada yer alan isimlere ve niyetlerine göre bağış yapabilirsiniz
Okuduktan sonra bana ya daTiniminimavihanim tinnoşuma bildirim yaparsanız bizde ona göre takibimizi yaparız
Rabbim şimdiden kabul etsin herkesin niyetini. İnşallah hepimiz duamızı yaşarken bulalım kendimizi sağlıkla ve sıhhatle
Okunacak dualar ve bağışlanacak listesi
Tiniminimavihanim
@Hogwartss
@Meral01
@Mabellee
@Lna16
@OraEtLabora
@bir mucizee
@rana20
@Tweety Bird
@Medusaaaa
@LittleDreams
@Teach_Mavi
@madamseker
Hatice
@Mavihali
@Esvera
@ShiningLife
@MaviDream
Rprnn
Tiniminimavihanim hacer
@yaren3419
@Btlaydnz23
@cadiiiiii
@Omrumu 7 em1ne
@Fatmazell
Saliha40
@Morlale8
@Vavin
@Hemsirecik
@mavili_yeshll
@Rubella86
@Life light
@Bayan Kamez
@minezmn41
@evrem92
Black Light
@sutlaacc
@nursevdi
@Mor Mandalina
E B R U
@skcsygt
@kunfeyekun__
@Gulssen
Arianaa
@Cericeri
@perestu
@busenurkaay
@Papatyamveben-Mavi
@Mavim25
@ilsas
Taze fasulye
@Menisss
Nefes0858
@PiXiEE
@IcimdekiSonsuzDeniz
@Beklenmedikcevap
@Ballikabak
@Mavigrill
agustos72
@Birbasak
@sweetgirlcandy
@Magnifiaque
@Ayzelin
@ManyakMisir
AminnnnEvlat sahibi olmak isteyen listedeki kardeşlerime hamile olan kardeşlerime okudum .. dilerim kurban bayramına varmadan hamilelik haberleri gelir. elhamdülillahi rabbil'alemin Errahmânir'rahim....... amin
Catlak-kurabiye