Evlat Sahibi Olmak İçin

Tüm listedeki arkadaşlarıma okudum Rabbim tez zamanda hepimizin kucağını evlatlarımızla doldursun inşallah Bu mübarek günde dualarımız kabul olsun
Tüm listedeki arkadaşlarıma okudum. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah hepimizin kandili mübarek olsun Tiniminimavihanim Catlak-kurabiye
Okudum isimlere bağışladım kurabiyem
Rabbim tüm dualarımızı kabul buyursun
Siz vesile olanlardan da Allah razı olsun
Aminn kızlar Allah razı olsun yüreğinize sağlık

Listemiz en başta canım bak burda yazıyor
Orda kurabiyemmm herkese haber vermek için paylaştı
Duamı yaptım rabbim kabul eylesin inşallah. Böyle bir şeye vesile olduğunuz için Allah razı olsun. Kimin ne dileği varsa güzel günlerin hürmetine kabul olsun inşallah

Okudum dualadim Rabbim mubarek gunun yuzu suyu hurmetine bizlere tez vakitte hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Hamile olan arkadaslarimizi da yavrularina saglicakla kavustursun amin amin amin

Catlak-kurabiye canım tüm arkadaşlarım için okudum Allah' ım dualarımızı kabul etsin
Okudum dualadim Rabbim mubarek gunun yuzu suyu hurmetine bizlere tez vakitte hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Hamile olan arkadaslarimizi da yavrularina saglicakla kavustursun amin amin amin
Tiniminimavihanim okudum canım Allah kabul eder insallah
Aminn kızlar Rabbim kabul etsin inşallah

Hepsi tamamdır kurabiyem Allah dualarımızı kabul buyursunn isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinnn hamilelere sağlıklı kolay doğumlar nasip etsinn hepimiz kucağımıza alalım inşaAllah

Kurabiyem ben okudum Allah kabul etsin

Tüm listedeki arkadaşlarıma okudum Rabbim tez zamanda hepimizin kucağını evlatlarımızla doldursun inşallah Bu mübarek günde dualarımız kabul olsun

Tüm listedeki arkadaşlarıma okudum. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah hepimizin kandili mübarek olsun Tiniminimavihanim Catlak-kurabiye

Okudum isimlere bağışladım kurabiyem
Rabbim tüm dualarımızı kabul buyursun
Siz vesile olanlardan da Allah razı olsun

Duamı yaptım rabbim kabul eylesin inşallah. Böyle bir şeye vesile olduğunuz için Allah razı olsun. Kimin ne dileği varsa güzel günlerin hürmetine kabul olsun inşallah

Catlak-kurabiye canım tüm arkadaşlarım için okudum Allah' ım dualarımızı kabul etsin

Tiniminimavihanim okudum canım Allah kabul eder insallah

Duami yaptım tüm arkadaşlarıma okudum Rabbim kabul etsin Tiniminimavihanim

Catlak-kurabiye ve Tiniminimavihanim dualarımı okuyup listedeki arkadaşlarıma bağışladım, Allahım kabul eylesin inşallahhh

Kurabiyem ben okudum Allah kabul etsin

Yüreği güzel insanlarr Rabbim hepinizden kat ve kat razı olsun. Tez zamanda buradan en güzel haberlerimizi paylaşmayı Rabbim nasip etsin Amiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…