yarın başlıyoruz ama okuyan olursa yine de listeye ekliyorum canım :)Yarin basliyomusuz pardon
inşallahhhhhhhh ......Allah dualarımızı kabul etsin inşallah hayırlısıyla bol bol hamile haberi alırız
Canım yarın başlıyoruz hergün bir kişi için 350 adet okuyoruz toplam 7.000 oluyor doğruyum di miyarın başlıyoruz ama okuyan olursa yine de listeye ekliyorum canım :)
canım, kapattık grubu bu okumamız bitsin lütfen takip et, birdaha ki sefere alalım seni deBenide alin lütfen
Benim ablamın cocugu olmuo allh rızası için onada Edin rabbim tüm isteyenlere nasip etsn ablmada rabbim dualarınızı kabul etsn inşllh bu listeye bnide ekleyin bn hepinize dua ederim tum olmayanlra ablmn o halni gördükçe ediyorum zqtnArkadaşlar,
SAFFAT SURESİ 100. ayette;
Hz. İbrahim Peygamberimiz Rabbimize
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN '' (okuyacağımız dua)
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
Diye Dua ediyor.
Rabbimiz de bu Duaya karşılık hemen Saffat Suresi 101. Ayetle karşılık veriyor.
101. Ayet;
" BİZDE ONA USLU BIR OĞUL MÜJDELEDİK."
Birlikte dua edelim isterim.. Evlat sahibi olmak için okumalarımı yapıyorum. Eğer isteyen arkadaşlarım olursa liste yapmaya başlayacağım, hep birlikte bir birimize dua edelim.Rabbim hepimizin duasını kabul etsin inşallah..
*** (Allah teâlâ ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır.) [Taberani]
**** (En çabuk kabul olunan dua, kişinin din kardeşi gıyabında ettiği duadır.) [Buhari]
***** '' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN '' Arkadaşlar okuyacağımız dua.. Kişi başına düşen sayımızı yarın sabah söyleyeceğim. 11.11.2015 çarşamba sabahı bildireceğim okuma sayımızı.Her gün sırayla bir arkadaşımıza okuruz Allah izin verirse.. Dileyen arkadaşlarımızın nicklerinin yanına isimlerini yazabilirim..
Güncel listemiz;
1.vkt (Nalan)
2.dnzderya
3.mini87
4.Cilekkokusu12345
5.edacimm (Aysun)
6.Patronicee (Meltem)
7.yumiti
8. J jasminej (Selin)
9. @Sukasidesi32
10.Cry- (Amine)
11.esimaa
12.nazah35
13.beyaz_gelincik01
14.derinruzgar (Martı)
15. M meleek9090
16.eniseeeemmm
17. Z Zeroselo
18. D Duambelli
19.kimsinnsen
20.azap_cicegi (Dilek)
******* Listemiz kişi alımına kapalıdır...
Canım, bu seferlik grubu kapattık.. Okumamızı tamamlayalım listemize dahil edelim..kusura bakma bu seferlikBenim ablamın cocugu olmuo allh rızası için onada Edin rabbim tüm isteyenlere nasip etsn ablmada rabbim dualarınızı kabul etsn inşllh bu listeye bnide ekleyin bn hepinize dua ederim tum olmayanlra ablmn o halni gördükçe ediyorum zqtn
Tmm ederim rabbim inşllh hayrlısyla herkese hak eden isteyen lere nasip etsn yaw o kdr cok evladını rezil eden abuk sabuk ilişkilrden kurtulmk için kürtaj düşürme teknkleri rabbm hayrlı zamnda hayırlı bi şekilde nasip etsnCanım, bu seferlik grubu kapattık.. Okumamızı tamamlayalım listemize dahil edelim..kusura bakma bu seferlikama dualarımızda tabi ki tüm evlat sahibi olmak isteyenlere yer veriyoruz, en azından ben öyle dua ediyorum.. listemizi takibe alırsan bi sonra ki gruba dahil ederiz inşş..