liste hala açık Patronicee
. yarın sabaha kadar kaç kişi toplanırsa bölüşürüz diye düşündüm.Şu an 10 kişiyiz. 700 adet düşüyor an itibariyle kişi başına ama umudum var, çoğalıcaz sabaha kadar :)
Daha 10 kişiyiz biraz daha çoğalalım bence daha çok kişiden dua almak daha iyi sonuçta okumada sıkıntı yok ama farklı kişilerden dua alınınca daha iyi olur
Arkadaşlar, SAFFAT SURESİ 100. ayette; Hz. İbrahim Peygamberimiz Rabbimize '' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN '' (okuyacağımız dua) "EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET " Diye Dua ediyor. Rabbimiz de bu Duaya karşılık hemen Saffat Suresi 101. Ayetle karşılık veriyor. 101. Ayet; " BİZDE ONA USLU BIR OĞUL MÜJDELEDİK."
Birlikte dua edelim isterim.. Evlat sahibi olmak için okumalarımı yapıyorum. Eğer isteyen arkadaşlarım olursa liste yapmaya başlayacağım, hep birlikte bir birimize dua edelim.Rabbim hepimizin duasını kabul etsin inşallah..
*** (Allah teâlâ ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır.) [Taberani] **** (En çabuk kabul olunan dua, kişinin din kardeşi gıyabında ettiği duadır.) [Buhari]
uzulme canim.en azindan sende ve esinde sknti olmadigini ogrenmis oldun ve cok sukur burda toplandigimiza gore bize guc veren sabretmeyi ogreten ve umidimizi kaybetmemeyi ogreten bi Rabbimiz var