- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
Ins.canm biran once guzel haberler aliriZPatronicee canım allah yardımcı olsun inş..hayırlısı ile kucaklarımız boş kalmaz inş..
Canım benide eklermisin. Meryem suresinin 9. Gunundeyim basladıgım gunden beri 100 tane "Rabbi heb li mines salihine "okuyorum Allah hepimizin duasını kabul eylesin.arkadaşlarım, ben 7000 adet okunmalı diye biliyorum bir kişiye.. yarın sabaha kadar liste oluşturalım diye düşünüyorum.. ve yanlışım varsa beni düzeltin lütfen.. ve müsadeniz varsa ilk sıraya kendimi yazarak listeyi başlatıyorum..
canım ekledim seni de..Canım benide eklermisin. Meryem suresinin 9. Gunundeyim basladıgım gunden beri 100 tane "Rabbi heb li mines salihine "okuyorum Allah hepimizin duasını kabul eylesin.
Allah razı olsun canım.Kurban olduğum Allah dualarımız kabul etsincanım ekledim seni de..
allah kabul etsin inş hepimizin dualarını..
bende bugün meryem suresine başladım..
Canım allah hepinizden razı olsun inş..Allah razı olsun canım.Kurban olduğum Allah dualarımız kabul etsin
Galiba hepimiz bu süreçte bir dönem dönem kötü oluyoruz çok şükür ki dualar var toparlıyoruz.Bana burdaki arkadaslar sebep oldu Meryem suresine baslamama @meltemfotooo öyle guzel paylaştıki Allah razı olsun.Ümidim artıCanım allah hepinizden razı olsun inş..
birbirimize destek oluyoruz ne güzel.. günlerdir o kadar kötüydüm ki şükür burda bugün dualarla kendimi daha iyi hissediyorum..
Güncel listemiz;
1.vkt
2.dnzderya
3.mini87
4.Cilekkokusu12345
5.edacimm
6.Patronicee
7.yumiti
8. J jasminej
9.Tubdur32
10.Cry-
11.esimaa
12.nazah35
13.beyaz_gelincik01
14.derinruzgar
Arkadaşlar,
SAFFAT SURESİ 100. ayette;
Hz. İbrahim Peygamberimiz Rabbimize
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN '' (okuyacağımız dua)
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
Diye Dua ediyor.
Rabbimiz de bu Duaya karşılık hemen Saffat Suresi 101. Ayetle karşılık veriyor.
101. Ayet;
" BİZDE ONA USLU BIR OĞUL MÜJDELEDİK."
Birlikte dua edelim isterim.. Evlat sahibi olmak için okumalarımı yapıyorum. Eğer isteyen arkadaşlarım olursa liste yapmaya başlayacağım, hep birlikte bir birimize dua edelim.Rabbim hepimizin duasını kabul etsin inşallah..
*** (Allah teâlâ ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır.) [Taberani]
**** (En çabuk kabul olunan dua, kişinin din kardeşi gıyabında ettiği duadır.) [Buhari]
Güncel listemiz;
1.vkt
2.dnzderya
3.mini87
4.Cilekkokusu12345
5.edacimm
6.Patronicee
7.yumiti
8. J jasminej
9.Tubdur32
10.Cry-
11.esimaa
12.nazah35
13.beyaz_gelincik01
14.derinruzgar
15. M meleek9090
******* Listemiz katılıma açık...
canım benide ekler misin
7000 adet kişi sayısına bölüyoruz canımbende katılmak istiyorum ama 7000 adet okuyabilirmiyim bilemedim.çalışıyorum işte okumam mümkün değil.yolda yetiştirebilir miyim acaba?kaç saat sürer okuması
Arkadaslar meryem suresini ne kadar okuyorsunuz her gun mu bir bolumu mu nasilGaliba hepimiz bu süreçte bir dönem dönem kötü oluyoruz çok şükür ki dualar var toparlıyoruz.Bana burdaki arkadaslar sebep oldu Meryem suresine baslamama @meltemfotooo öyle guzel paylaştıki Allah razı olsun.Ümidim artı
ayyy nasılda yanlış anlamışım7000 adet kişi sayısına bölüyoruz canım
Canım herArkadaslar meryem suresini ne kadar okuyorsunuz her gun mu bir bolumu mu nasil
Meryem Suresiyle Hamile kalanlar konu başlığında M meltemfatooo arkadasımızın anlatımı ben bunu uyguluyorum ...Arkadaslar meryem suresini ne kadar okuyorsunuz her gun mu bir bolumu mu nasil