Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni liste açıldığında ben de talibim
Tamam msj atarmisiniz yeni listede
Canım niyetlenirken nasıl niyetleniyoruz? Hani niyetimizi nasıl edeceğiz, nasıl başlayacağız, bugün kimin adına oknacak vs. onlarıda eklesek günlük ayrıntılı bir biçimde,bizim tefriciye okumamızda okuma usulünüde yapmıştı arkadaş öyle herkes ne yapacağı konusunda tereddüte de düşmüyor hem.ne dersin vkt ?11.11.2015 - vkt (Nalan) için okuyoruz..
"RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN "
* Günlük bir arkadaşa okuyoruz
** Kişi başına 350 adet düşüyor
*** Toplam hergün 7000 okuyoruz..
**** Günlük okudum diye bildirim yapılacak
***** Adetliyken de okuyabiliyoruz ..
Güncel listemiz;
1. vkt (Nalan)
2. dnzderya
3. mini87
4. Cilekkokusu12345
5. edacimm (Aysun)
6. Patronicee (Meltem) ****** Okudu..
7. yumiti
8. J jasminej (Selin)
9. @Sukasidesi32
10. Cry- (Amine) ******* Okudu..
11. esimaa (Melike) ******* Okudu...
12. nazah35
13. beyaz_gelincik01
14. derinruzgar (Martı)
15. M meleek9090
16. eniseeeemmm
17. Z Zeroselo (Zehra) ******* Okudu...
18. D Duambelli
19. @haci maci mokkey
20. azap_cicegi (Dilek)
******* Listemiz kişi alımına kapalıdır...
Canim hayirli habeler alırsın inşallah dua ile kal .biraz sonra dr kontrolüne gidicem.. kürtaj olalı 3 hafta bitti. tabi ki henüz adet olmadım herşey için çok erken ama yine de dr dan bilgi almak istiyorum ve allah biliyor ya aylarca beklemek istemiyorum dualarınızı esirgemeyin benden olur mu.. öpüyorum hepinizi
allah'ın izniyle güzel haberler al inşallah canım.biraz sonra dr kontrolüne gidicem.. kürtaj olalı 3 hafta bitti. tabi ki henüz adet olmadım herşey için çok erken ama yine de dr dan bilgi almak istiyorum ve allah biliyor ya aylarca beklemek istemiyorum dualarınızı esirgemeyin benden olur mu.. öpüyorum hepinizi
Canim 3 ay(90 gün) yumurtaliklarinin dinlenmesi lazım toparlamasi için bu sürede kendini cok iyi koru beslemene dikkat et .allah hayırlısıni versin cumlemize.vkt Canim hayirli habeler alırsın inşallah dua ile kal .
canım hayırlı sonuçlar alırsın inşallah duamı okudum Rabbim gönlüne göre versinşimdi geldim dr dan. güzel dilekler için teşekkürler :)
bi kısım hormon testleri yapılıyor 2 gün sonra çıkacak sonuçlar..
dr adet görmen yeterli sonrasında çalışmalara başla dedi
hadi gözün aydın canım... rabbim en hayırlısını çok bekletmeden nasip etsin inşallahşimdi geldim dr dan. güzel dilekler için teşekkürler :)
bi kısım hormon testleri yapılıyor 2 gün sonra çıkacak sonuçlar..
dr adet görmen yeterli sonrasında çalışmalara başla dedi