- 18 Mayıs 2016
- 89
- 120
- 8
- 36
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #11.321
Canım ben size yetiştim sıradaki arkadaş a okuyorum okudum yazar mısın
Ben listeyü bitirdim canım allah kabul etsinDUAMIZ: RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
BUGÜN 21.SIRADAKİ @avucdolusudua (BERFIN) ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ
YA RABBİAy12live [/USER] ARKADAŞIMIZA TEZ VAKITTE HAMILE KALMAYI SORUNSUZ HAMİLELİK GEÇİRİP HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA SIHHATLE EVLADINI KUCAĞINA ALABİLMEYİ NASİP EYLE YARABBİ AMİN..
nazah35 (NAZLI) TÜM LİSTEYİ ALDI Neseli_Hatun TÜM LİSTEYE OKUDU demet1973 (BUKET) TÜM LİSTEYE OKUDU - G guzbahar TÜM LİSTEYE OKUDU
- S sngl35 TÜM LİSTEYE OKUDU
saydin78 (SEVDA) 25.KİŞİYE KADAR OKUDU fatihpepe TÜM LİSTEYE OKUDU tubatesbih 25.KİŞİYE KADAR OKUDU Avrenim (EBRU) TÜM LİSTEYE OKUDU eilenn (AYLİN) TÜM LİSTEYE OKUDU - K KZLCHMM06 (LEYLA) TÜM LİSTEYE OKUDU
- @yagmur559 TÜM LİSTEYE OKUDU
rosebady (AYŞE) TÜM LİSTEYE OKUDU mrym5579 TÜM LİSTEYE OKUDU Cilekkokusu12345 28.KİŞİYE KADAR OKUDU whiterose00 TÜM LİSTEYE OKUDU - D dnzdry 25.KİŞİYE KADAR OKUDU
Ilayumut 15.KİŞİYE KADAR OKUDU - @Ecrin ensar bebek_elif (ELİF) TÜM LİSTEYE OKUDU
Ay12live (LEYLA) TÜM LİSTEYE OKUDU - @avucdolusudua (BERFİN) TÜM LİSTEYE OKUDU
TEKPRENSES TÜM LİSTEYE OKUDU sunnycat (ÖZLEM) 15.KİŞİYE KADAR OKUDU - M MrtHatice TÜM LİSTEYE OKUDU
seyhancvn (HÜSNİYE KIZI SEYHAN) TÜM LİSTEYE OKUDU GURBET KUSU (AYŞE) 30.KİŞİYE KADAR OKUDU Lale kozan (VEYSİYE) TÜM LİSTEYE OKUDU - @blondgunes 22.KİŞİYE KADAR OKUDU
Luna28 (AYSUN) 15.KİŞİYE KADAR OKUDU ARIKADIN TÜM LİSTEYİ ALDI Hayata_umutla TÜM LİSTEYE OKUDU - @Glrsb 30.KİŞİYE KADAR OKUDU
- R Ruzgarmasal 20.KİŞİYE KADAR OKUDU
- E emebe 20.KİŞİYE KADAR OKUDU
veram 20.KİŞİYE KADAR OKUDU
Arkadaşlar hepinizden allah razi olsun ettiğiniz tüm dualar için bugün betaya bakildi eve 141.44 cikti hamileyim ama doktorun cuma günü tekrarlamami değerin yükselmesi gerektiğini söyledi nolur dua edermisiniz ...
Çok saol canim ya allahin izniyle inşallah yükselir simdi kan verdim bekliyrm sonucuBende birer gün aralıklarda kan vermiştim betaya baktılar.3-4 kez verdim insan çok sıkıntı stres yapıyor acaba neden istiyorlar yada artmazzsa nolcak diye . ilk başlarda iki kat artmıyordu benim öldüm öldüm dirildim desem yeridir sonra artış normale döndü sen sakın sıkıntı yapma hayırlısı ile artar inşallah.dualarımız seninle
Insallah yukselir degerin canim Allah hayirlisiyla nasip eder insallahkizlar beta degerim iki kat yukselmemisti dun doktorum pek beğenmedi sonucu yarin yine kan vericem nokur dua edermisiniz.allahin izniyle beta degerim iyi şekilde yükselsin dualariniza ihtiyacimiz var
20. Kisiye kadar okudum en kisa zamanda tamamlicam insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?