- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.408
- 198
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #11.301
Canım ben hergün giremiyorum kalan listeyi alıyorum çıkarmazsan sevinirimDUAMIZ: RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
BUGÜN 17.SIRADAKİdnzderya ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ
YA RABBİdnzderya ARKADAŞIMIZIN TRANSFERİ YAPILDI RABBİM SIMSIKI TUTUNMASINI NASİP EYLESİN SORUNSUZ HAMİLELİK GEÇİRİP HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA SIHHATLE EVLADINI KUCAĞINA ALABİLMEYİ NASİP EYLE YARABBİ AMİN..
nazah35 (NAZLI) TÜM LİSTEYİ ALDI Neseli_Hatun TÜM LİSTEYE OKUDU demet1973 (BUKET) TÜM LİSTEYE OKUDU - G guzbahar TÜM LİSTEYE OKUDU
- S sngl35 TÜM LİSTEYE OKUDU
saydin78 (SEVDA) 17.KİŞİYE KADAR OKUDU fatihpepe TÜM LİSTEYE OKUDU tubatesbih 25.KİŞİYE KADAR OKUDU Avrenim (EBRU) TÜM LİSTEYE OKUDU eilenn (AYLİN) TÜM LİSTEYE OKUDU - K KZLCHMM06 (LEYLA) TÜM LİSTEYE OKUDU
- @yagmur559 28.KİŞİYE KADAR OKUDU
rosebady (AYŞE) TÜM LİSTEYE OKUDU mrym5579 TÜM LİSTEYE OKUDU Cilekkokusu12345 27.KİŞİYE KADAR OKUDU whiterose00 21.KİŞİYE KADAR OKUDU - D dnzdry 25.KİŞİYE KADAR OKUDU
- @Ilaymilya 15.KİŞİYE KADAR OKUDU
- @Ecrin ensar bebek_elif (ELİF) TÜM LİSTEYE OKUDU
Ay12live (LEYLA) TÜM LİSTEYE OKUDU - @avucdolusudua (BERFİN) 20.KİŞİYE KADAR OKUDU
TEKPRENSES TÜM LİSTEYE OKUDU sunnycat (ÖZLEM) 15.KİŞİYE KADAR OKUDU - M MrtHatice TÜM LİSTEYE OKUDU
seyhancvn (HÜSNİYE KIZI SEYHAN) TÜM LİSTEYE OKUDU GURBET KUSU (AYŞE) 20.KİŞİYE KADAR OKUDU Lale kozan (VEYSİYE) TÜM LİSTEYE OKUDU - @blondgunes 22.KİŞİYE KADAR OKUDU
Luna28 (AYSUN) 15.KİŞİYE KADAR OKUDU ARIKADIN 25.KİŞİYE KADAR OKUDU Hayata_umutla TÜM LİSTEYE OKUDU - @Glrsb 30.KİŞİYE KADAR OKUDU
- R Ruzgarmasal 17.KİŞİYE KADAR OKUDU
- @ebrukkkk 20.KİŞİYE KADAR OKUDU
veram 15.KİŞİYE KADAR OKUDU
canım inşallah sağlıklı kaliteli bol bol yumişler olsun sağlıkla döllenip tutunsunlar annesine cuma vakti kuran okuyacağım seni de katarım ben de transferin 6. günündeyim sonuç bekliyorumArkadaşlar günaydın tüp bebek tedavisindeyim bugün yumurtalarım toplanacak benim için dua ederseniz çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun
Amin cnm inss yüreğine sağlık seninde yavruların sımsıkı tutulmuşlardır inss sana cnm dualarının duacisiyimcanım inşallah sağlıklı kaliteli bol bol yumişler olsun sağlıkla döllenip tutunsunlar annesine cuma vakti kuran okuyacağım seni de katarım ben de transferin 6. günündeyim sonuç bekliyorum
Cnm maşallah ins hamilesin gözün aydınKizlar dun gece dayanamayip adetim Şali günü amaidrar testi yaptim benim gördüğüm ince çizgiyi görebiliyor işiniz ya
Canım Rabbim yüzünü güldürsün, kucağını mis kokulu, gül yüzlü, vatanına milletine hayırlı bir evlatla doldursun inşallah...Kızlar günaydın bugün saat 12.30 da transferim var inss içinizden gelen duayı edermisiniz şimdiden Allah razı olsun arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?