- 7 Aralık 2015
- 368
- 267
- 53
- 39
- Konu Sahibi dutyapragi
- #11.341
22. Kisiye kadar okudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm stres yapma degerin iki dunde bir bakilmali.2 ye katliyorsa o zaman sorun olmadigini gosterir.kizlar beta degerim iki kat yukselmemisti dun doktorum pek beğenmedi sonucu yarin yine kan vericem nokur dua edermisiniz.allahin izniyle beta degerim iyi şekilde yükselsin dualariniza ihtiyacimiz var
GURBET KUSU canim allah razi olsun ya.o kadar stres yaptimki doktorumda öyle konuşunca çok üzüldüm.ama bugün baktirmadim yarin kan vericem allahin izniyle inşallah yarin yükselir ya.nokur benim için dua edermisiniz
eilenn canim allahimin izniyle inşallah öyle olur allah razi olsun güzel sözlerin desteğin için.allah hepimize nasip kismet etsijn hayirlisinla saglikla.inşallah yarin hayirli haberleri alirim
DUAMIZ: RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
BUGÜN 22.SIRADAKİ @TEKPRENSES ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ
YA RABBİ Ay12live ARKADAŞIMIZA SORUNSUZ HAMİLELİK GEÇİRİP HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA SIHHATLE EVLADINI KUCAĞINA ALABİLMEYİ NASİP EYLE YARABBİ AMİN..
- nazah35 (NAZLI) TÜM LİSTEYİ ALDI
- Neseli_Hatun TÜM LİSTEYE OKUDU
- demet1973 (BUKET) TÜM LİSTEYE OKUDU
- G guzbahar TÜM LİSTEYE OKUDU
- S sngl35 TÜM LİSTEYE OKUDU
- saydin78 (SEVDA) 25.KİŞİYE KADAR OKUDU
- fatihpepe TÜM LİSTEYE OKUDU
- tubatesbih TÜM LİSTEYE OKUDU
- Avrenim (EBRU) TÜM LİSTEYE OKUDU
- eilenn (AYLİN) TÜM LİSTEYE OKUDU
- K KZLCHMM06 (LEYLA) TÜM LİSTEYE OKUDU
- @yagmur559 TÜM LİSTEYE OKUDU
- rosebady (AYŞE) TÜM LİSTEYE OKUDU
- mrym5579 TÜM LİSTEYE OKUDU
- Cilekkokusu12345 28.KİŞİYE KADAR OKUDU
- whiterose00 TÜM LİSTEYE OKUDU
- D dnzdry 25.KİŞİYE KADAR OKUDU
- @Ilaymilya 21.KİŞİYE KADAR OKUDU
- @Ecrin ensar bebek_elif (ELİF) TÜM LİSTEYE OKUDU
- Ay12live (LEYLA) TÜM LİSTEYE OKUDU
- @avucdolusudua (BERFİN) TÜM LİSTEYE OKUDU
- TEKPRENSES TÜM LİSTEYE OKUDU
- sunnycat (ÖZLEM) 15.KİŞİYE KADAR OKUDU
- M MrtHatice TÜM LİSTEYE OKUDU
- seyhancvn (HÜSNİYE KIZI SEYHAN) TÜM LİSTEYE OKUDU
- GURBET KUSU (AYŞE) 30.KİŞİYE KADAR OKUDU
- Lale kozan (VEYSİYE) TÜM LİSTEYE OKUDU
- F flower world 22.KİŞİYE KADAR OKUDU
- Luna28 (AYSUN) 15.KİŞİYE KADAR OKUDU
- ARIKADIN TÜM LİSTEYİ OKUDU
- Hayata_umutla TÜM LİSTEYE OKUDU
- @Glrsb 30.KİŞİYE KADAR OKUDU
- R Ruzgarmasal 25.KİŞİYE KADAR OKUDU
- @ebrukkkk TÜM LİSTEYE OKUDU
- veram 20.KİŞİYE KADAR OKUDU
eilenn canım
GURBET KUSU (AYŞE)
Lale kozan (VEYSİYE)
F flower world
Luna28 (AYSUN)
ARIKADIN
Hayata_umutla
@Glrsb
R Ruzgarmasal
@ebrukkkk
veram
Arkadaşlarım için okudum. Listeyi tamamladım. Rabbim kabul etsin insaAllah
Hepimizden razı olsun canım benim. Aminnn insaAllah. C.tesi opu oldum. 3 yumurtamdan 1 i döllendi yarın bölünmesi hakkında bilgi alıcaz. InşaAllah sağlıklı şekilde döllenir, transferim olur ve sımsıkı tutunur bebeğim anneciğine Allahım sen yardımcımız ol. Dualarınızı eksik etmeyin canlarallah razı olsun canım , rabbim tez zamanda dualarımzı kabul etsini inşallah.
Hepimizden razı olsun canım benim. Aminnn insaAllah. C.tesi opu oldum. 3 yumurtamdan 1 i döllendi yarın bölünmesi hakkında bilgi alıcaz. InşaAllah sağlıklı şekilde döllenir, transferim olur ve sımsıkı tutunur bebeğim anneciğine Allahım sen yardımcımız ol. Dualarınızı eksik etmeyin canlar
Kizlar allahima şükürler olsun inşallah boyle devam eder bu sabah değerin 627.17olmus hepinizden allah razi olsun.hepimizin yüzü hayirlisinla Gülsün inşallah..
Aylinimmm insaAllah sagol bitanem, benim kalbim ve dualarım da sizlerle. Simdi dua edip Rabbimden isteme vakti InsaAllah saglıcakla nasip eder kurban oldugumAblaammmmm canim benim hadi insallah gelsin bebis hepimizi en çokta seni mutluluktan havalara uçursun insallah hep güzel düşünelim bol bol dua edelim insallah kalbim ve dualarım seninle ablamm