- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #11.281
eilenn günaydın arkadaşım okuyamayan arkadaşlar belki nete falan giremiyorlardır. sunnycat in 400 R Ruzgarmasal ın 300 eksigi var listede onları tamamlasak mı acaba arkadaşların tesbihleri de tamamlanmış olur ilk 14 kişinin. oku dersen ben okuyabilirim bir kısmını
HANIMLAR BUGÜNdnzderya ARKADAŞIMIZIN TRANSFERİ VAR DUALARIMIZI EKSİK ETMEYELİM İNŞALLAH..
DÜN İŞ GÖRÜŞMELERİNE GİTTİM HER AN BULUNDUĞUM YER KAPANABİLİR YADA ÇIKARILABİLİRİM DİYE İŞ ARAYIŞINDAYIM BU NEDENLE GİREMEDİM HAKKINIZI HELAL EDİN
DUAMIZ: RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
BUGÜN 15.SIRADAKİCilekkokusu12345 ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ
YA RABBİCilekkokusu12345 ARKADAŞIMIZA TEZ VAKİTTE VE HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA SIHHATLE HAMİLE KALMAYI EVLADINI KUCAĞINA ALABİLMEYİ NASİP EYLE AMİN..
nazah35 (NAZLI) 15.KİŞİYE KADAR OKUDU Neseli_Hatun TÜM LİSTEYE OKUDU demet1973 (BUKET) TÜM LİSTEYE OKUDU - G guzbahar TÜM LİSTEYE OKUDU
- S sngl35 25.KİŞİYE KADAR OKUDU
saydin78 (SEVDA) 17.KİŞİYE KADAR OKUDU fatihpepe TÜM LİSTEYE OKUDU tubatesbih 25.KİŞİYE KADAR OKUDU Avrenim (EBRU) TÜM LİSTEYE OKUDU eilenn (AYLİN) TÜM LİSTEYE OKUDU - K KZLCHMM06 (LEYLA) TÜM LİSTEYE OKUDU
- @yagmur559 28.KİŞİYE KADAR OKUDU
rosebady (AYŞE) TÜM LİSTEYE OKUDU mrym5579 BAYRAMA KADAR TÜM LİSTEYİ BİTİRECEK. Cilekkokusu12345 25.KİŞİYE KADAR OKUDU whiterose00 21.KİŞİYE KADAR OKUDU - D dnzdry 25.KİŞİYE KADAR OKUDU
- @Ilaymilya 15.KİŞİYE KADAR OKUDU
- @Ecrin ensar bebek_elif (ELİF) TÜM LİSTEYE OKUDU
Ay12live (LEYLA) TÜM LİSTEYE OKUDU - @avucdolusudua (BERFİN) 20.KİŞİYE KADAR OKUDU
TEKPRENSES TÜM LİSTEYE OKUDU sunnycat (ÖZLEM) 15.KİŞİYE KADAR OKUDU - M MrtHatice TÜM LİSTEYE OKUDU
seyhancvn (HÜSNİYE KIZI SEYHAN) TÜM LİSTEYE OKUDU GURBET KUSU (AYŞE) 20.KİŞİYE KADAR OKUDU Lale kozan (VEYSİYE) TÜM LİSTEYE OKUDU - @blondgunes 22.KİŞİYE KADAR OKUDU
Luna28 (AYSUN) 15.KİŞİYE KADAR OKUDU ARIKADIN 25.KİŞİYE KADAR OKUDU Hayata_umutla TÜM LİSTEYE OKUDU LightofMyLife 10.KİŞİYE KADAR OKUDU - R Ruzgarmasal 17.KİŞİYE KADAR OKUDU
- @ebrukkkk 20.KİŞİYE KADAR OKUDU
veram 15.KİŞİYE KADAR OKUDU
eilenn canım dün sen giremedin diye arkadaşlarıma yardımcı olmak istedim ama kaş yaparken göz çıkardım sanırım sıradaki arkadaşımın sıra numarasını doğru yazmışım ama yanlış arkadaşımı etiketlemişim kusura bakmayın lütfen hakkınızı helal edin
Canim benim sende cok sekersin ♥♥ Allah hepimizden razi olsun kuzucummmablam ya çok tatlısın
yok öyle kaş göz çıkarmak Allah razı olsun sahiplenip arkamı toplamaya çalıştığın için
2 kisi icin okudumHANIMLAR BUGÜNdnzderya ARKADAŞIMIZIN TRANSFERİ VAR DUALARIMIZI EKSİK ETMEYELİM İNŞALLAH..
DÜN İŞ GÖRÜŞMELERİNE GİTTİM HER AN BULUNDUĞUM YER KAPANABİLİR YADA ÇIKARILABİLİRİM DİYE İŞ ARAYIŞINDAYIM BU NEDENLE GİREMEDİM HAKKINIZI HELAL EDİN
DUAMIZ: RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
BUGÜN 15.SIRADAKİCilekkokusu12345 ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ
YA RABBİCilekkokusu12345 ARKADAŞIMIZA TEZ VAKİTTE VE HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA SIHHATLE HAMİLE KALMAYI EVLADINI KUCAĞINA ALABİLMEYİ NASİP EYLE AMİN..
nazah35 (NAZLI) 15.KİŞİYE KADAR OKUDU Neseli_Hatun TÜM LİSTEYE OKUDU demet1973 (BUKET) TÜM LİSTEYE OKUDU - G guzbahar TÜM LİSTEYE OKUDU
- S sngl35 25.KİŞİYE KADAR OKUDU
saydin78 (SEVDA) 17.KİŞİYE KADAR OKUDU fatihpepe TÜM LİSTEYE OKUDU tubatesbih 25.KİŞİYE KADAR OKUDU Avrenim (EBRU) TÜM LİSTEYE OKUDU eilenn (AYLİN) TÜM LİSTEYE OKUDU - K KZLCHMM06 (LEYLA) TÜM LİSTEYE OKUDU
- @yagmur559 28.KİŞİYE KADAR OKUDU
rosebady (AYŞE) TÜM LİSTEYE OKUDU mrym5579 BAYRAMA KADAR TÜM LİSTEYİ BİTİRECEK. Cilekkokusu12345 25.KİŞİYE KADAR OKUDU whiterose00 21.KİŞİYE KADAR OKUDU - D dnzdry 25.KİŞİYE KADAR OKUDU
- @Ilaymilya 15.KİŞİYE KADAR OKUDU
- @Ecrin ensar bebek_elif (ELİF) TÜM LİSTEYE OKUDU
Ay12live (LEYLA) TÜM LİSTEYE OKUDU - @avucdolusudua (BERFİN) 20.KİŞİYE KADAR OKUDU
TEKPRENSES TÜM LİSTEYE OKUDU sunnycat (ÖZLEM) 15.KİŞİYE KADAR OKUDU - M MrtHatice TÜM LİSTEYE OKUDU
seyhancvn (HÜSNİYE KIZI SEYHAN) TÜM LİSTEYE OKUDU GURBET KUSU (AYŞE) 20.KİŞİYE KADAR OKUDU Lale kozan (VEYSİYE) TÜM LİSTEYE OKUDU - @blondgunes 22.KİŞİYE KADAR OKUDU
Luna28 (AYSUN) 15.KİŞİYE KADAR OKUDU ARIKADIN 25.KİŞİYE KADAR OKUDU Hayata_umutla TÜM LİSTEYE OKUDU LightofMyLife 10.KİŞİYE KADAR OKUDU - R Ruzgarmasal 17.KİŞİYE KADAR OKUDU
- @ebrukkkk 20.KİŞİYE KADAR OKUDU
veram 15.KİŞİYE KADAR OKUDU
eilenn liste sonuna kadar alıyor cnm
TAMM CANMTamam canım ağzına sağlık bitirince haber verirsin olurmu canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?