- 12 Ocak 2010
- 16.669
- 1
- 25.042
- 798
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #11.361
Hepimizden razı olsun canım benim. Aminnn insaAllah. C.tesi opu oldum. 3 yumurtamdan 1 i döllendi yarın bölünmesi hakkında bilgi alıcaz. InşaAllah sağlıklı şekilde döllenir, transferim olur ve sımsıkı tutunur bebeğim anneciğineAllahım sen yardımcımız ol. Dualarınızı eksik etmeyin canlar
InsaAllah canım insaAllahinşallah hayırlı guzel haberler ver bize
Aylinimmm insaAllah sagol bitanem, benim kalbim ve dualarım da sizlerle. Simdi dua edip Rabbimden isteme vaktiInsaAllah saglıcakla nasip eder kurban oldugum
Kizlar beta HCG değerin bugün 3328 cikti allahima şükürler olsun sizlerden de allah razi olsun hepimiz allahin izniyle mutlu olucaz...allahim saglikla hamilelik geçirmeyi nasip etsin bidaha evlat acisi yasatmasin banada kimseye de..eilenn güzel sözlerin destegin için saol
eilenn canim allah razi olsun.inşallah allahin izniyle kucagima almayi nasip kismet etsin.o zor günlerden sonra yüzümüz gülmeye basladi .inşallah hep güler ve hepimizin guler..allahim son binde yüzünü hayirlisinla guldursun enkisa zamanda
DUAMIZ: RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
BUGÜN 23.SIRADAKİ @sunnycat ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ
YA RABBİAy12live ARKADAŞIMIZA TEZ VAKITTE HAMILE KALMAYI SORUNSUZ HAMİLELİK GEÇİRİP HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA SIHHATLE EVLADINI KUCAĞINA ALABİLMEYİ NASİP EYLE YARABBİ AMİN..
nazah35 (NAZLI) TÜM LİSTEYİ ALDI Neseli_Hatun TÜM LİSTEYE OKUDU demet1973 (BUKET) TÜM LİSTEYE OKUDU - G guzbahar TÜM LİSTEYE OKUDU
- S sngl35 TÜM LİSTEYE OKUDU
saydin78 (SEVDA) 25.KİŞİYE KADAR OKUDU fatihpepe TÜM LİSTEYE OKUDU tubatesbih TÜM LİSTEYE OKUDU Avrenim (EBRU) TÜM LİSTEYE OKUDU eilenn (AYLİN) TÜM LİSTEYE OKUDU - K KZLCHMM06 (LEYLA) TÜM LİSTEYE OKUDU
- @yagmur559 TÜM LİSTEYE OKUDU
rosebady (AYŞE) TÜM LİSTEYE OKUDU mrym5579 TÜM LİSTEYE OKUDU Cilekkokusu12345 28.KİŞİYE KADAR OKUDU whiterose00 TÜM LİSTEYE OKUDU - D dnzdry 25.KİŞİYE KADAR OKUDU
Ilayumut 21.KİŞİYE KADAR OKUDU - @Ecrin ensar bebek_elif (ELİF) TÜM LİSTEYE OKUDU
Ay12live (LEYLA) TÜM LİSTEYE OKUDU - @avucdolusudua (BERFİN) TÜM LİSTEYE OKUDU
TEKPRENSES TÜM LİSTEYE OKUDU sunnycat (ÖZLEM) 15.KİŞİYE KADAR OKUDU - M MrtHatice TÜM LİSTEYE OKUDU
seyhancvn (HÜSNİYE KIZI SEYHAN) TÜM LİSTEYE OKUDU GURBET KUSU (AYŞE) 30.KİŞİYE KADAR OKUDU Lale kozan (VEYSİYE) TÜM LİSTEYE OKUDU - F flower world 24.KİŞİYE KADAR OKUDU
Luna28 (AYSUN) 22.KİŞİYE KADAR OKUDU ARIKADIN TÜM LİSTEYİ OKUDU Hayata_umutla TÜM LİSTEYE OKUDU - @Glrsb 30.KİŞİYE KADAR OKUDU
- R Ruzgarmasal 25.KİŞİYE KADAR OKUDU
- @ebrukkkk TÜM LİSTEYE OKUDU
veram 20.KİŞİYE KADAR OKUDU
eilenn canım liste bittikten sonra benide ekler misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?