- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #11.261
Cnm Allah bebeğini size bagislasin inşallah ayetel kursi okudum Allah kabul etsin inşallahKızlar malesef bu sabah kanamayla uyandım ne olur benim için bi ayetel kursi okuyup dua eder msnz ? Bebeğime bişy olmasn Rabbim bize bağşlasın yavrumu
Kızlar malesef bu sabah kanamayla uyandım ne olur benim için bi ayetel kursi okuyup dua eder msnz ? Bebeğime bişy olmasn Rabbim bize bağşlasın yavrumu
Canım ben 5 kişi alıyorumeilekişi post: 47317649 .!.:12. ARKADAŞIMIZDAYIZ GERİDE KALAN HANIMLAR MÜSAİT OLDUĞUNUZDA BİLDİRİM YAPARMISINIZ?
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM diyerek listemizi başlatıyoruz hepimiz hamile kalalım inşallah..
DUAMIZ: RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
BUGÜN 12.SIRADAKİ @yagmur559 ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ
YA RABBİ @yagmur559 ARKADAŞIMIZA TEZ VAKİTTE VE HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA SIHHATLE HAMİLE KALMAYI EVLADINI KUCAĞINA ALABİLMEYİ NASİP EYLE AMİN..
nazah35 (NAZLI) 15.KİŞİYE KADAR OKUDU Neseli_Hatun TÜM LİSTEYE OKUDU demet1973 (BUKET) TÜM LİSTEYE OKUDU - G guzbahar TÜM LİSTEYE OKUDU
- S sngl35 20.KİŞİYE KADAR OKUDU
saydin78 (SEVDA) 10.KİŞİYE KADAR OKUDU fatihpepe TÜM LİSTEYE OKUDU tubatesbih 25.KİŞİYE KADAR OKUDU Avrenim (EBRU) TÜM LİSTEYE OKUDU eilenn (AYLİN) TÜM LİSTEYE OKUDU - K KZLCHMM06 (LEYLA) TÜM LİSTEYE OKUDU
- @yagmur559 23.KİŞİYE KADAR OKUDU
rosebady (AYŞE) TÜM LİSTEYE OKUDU mrym5579 BAYRAMA KADAR TÜM LİSTEYİ BİTİRECEK. Cilekkokusu12345 21.KİŞİYE KADAR OKUDU whiterose00 21.KİŞİYE KADAR OKUDU - D dnzdry 15.KİŞİYE KADAR OKUDU
Ilayumut 10.KİŞİYE KADAR OKUDU - @Ecrin ensar bebek_elif (ELİF) TÜM LİSTEYE OKUDU
Ay12live (LEYLA) TÜM LİSTEYE OKUDU - @avucdolusudua (BERFİN) 20.KİŞİYE KADAR OKUDU
TEKPRENSES 10.KİŞİYE KADAR OKUDU sunnycat (ÖZLEM) 10.KİŞİYE KADAR OKUDU - M MrtHatice TÜM LİSTEYE OKUDU
seyhancvn (HÜSNİYE KIZI SEYHAN) TÜM LİSTEYE OKUDU GURBET KUSU (AYŞE) 10.KİŞİYE KADAR OKUDU Lale kozan (VEYSİYE) TÜM LİSTEYE OKUDU - @blondgunes 22.KİŞİYE KADAR OKUDU
Luna28 (AYSUN) 15.KİŞİYE KADAR OKUDU ARIKADIN 20.KİŞİYE KADAR OKUDU Hayata_umutla TÜM LİSTEYE OKUDU - @Glrsb 10.KİŞİYE KADAR OKUDU
- R Ruzgarmasal 11.KİŞİYE KADAR OKUDU
- @ebrukkkk 20.KİŞİYE KADAR OKUDU
veram 10.KİŞİYE KADAR OKUDU
Rabbim bebeğini size bağışlasın canım...Kızlar malesef bu sabah kanamayla uyandım ne olur benim için bi ayetel kursi okuyup dua eder msnz ? Bebeğime bişy olmasn Rabbim bize bağşlasın yavrumu
Can'ım çok özür dilerim internetteki arıza yüzünden giremedim listeyi bitirdim Allah kabul etsinR Ruzgarmasal
@Glrsb
sunnycat
TEKPRENSES
Ilayumut
Hanımlar geride kaldınız bugün bildirim alamazsam listeden çıkartmak zorunda kalacağım
Benide ekler misiniz
Ben yetisirim hemen okurum
Can'ım çok özür dilerim internetteki arıza yüzünden giremedim listeyi bitirdim Allah kabul etsin
Tmm canım bekliyorum ben unutma inşallah benicanım bir ay kadar sonra listemiz bitecek o zaman ekleyebilirim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?