- 8 Ağustos 2015
- 1.062
- 2.229
- 133
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #11.221
Amin allah razı olsun canım benim inşallah sanada ve burdaki hepinize en kısa zamanda 2017 de doğacak bebisler nasip etsin. Dualarınızda eksik etmeyin.Şükürler olsun canım benimm şükürler olsun çok sevindim Allahım sağlıklı sıhhatli bir gebelik dönemi geçirmeni sonrasında vakitlice doğum yaparak sağ salim kucağına almayı nasip etsin yüce Rabbimm
Amin allah razı olsun canım benim inşallah sanada ve burdaki hepinize en kısa zamanda 2017 de doğacak bebisler nasip etsin. Dualarınızda eksik etmeyin.
Amin amin amin tek duyan ve kalplerimizi gören rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarimiz olur hepimizinAmin canımm benimm aminn dualarımız hem hamişlerimizle hemde hamiş adaylarımızla inşallah
Rabbim bu mübarek gün hürmetine sesimizi dualarımızı duysun inşallah
Günaydın kızlar ben hamileyim silik cizgiyi gördüm bugün allahım hepinize nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım cooook sevindim vallahi
Hayirli olsun canim saglikla kucagina al insallah Allah bizede nasip eder en kisa zamandaGünaydın kızlar ben hamileyim silik cizgiyi gördüm bugün allahım hepinize nasip etsin inşallah
Amin allah razı olsun canım benim inşallah dualarimdasiniz herzamanHayirli olsun canim saglikla kucagina al insallah Allah bizede nasip eder en kisa zamanda
Amin allah razı olsun canım benim inşallah dualarimdasiniz herzaman
Ayy inşallah sağlıklı gelsin dünyaya tek duam allahım sizede nasip etsin ben çok heyecanlıyım şimdisenin hamilelik takvimini sevsinler yaaamaşallah maşallah
Ayy inşallah sağlıklı gelsin dünyaya tek duam allahım sizede nasip etsin ben çok heyecanlıyım şimdi
Tamam canım dediğin gibi yapacağım inşallah allah razı olsun sizlerle paylaşmak çok güzel ikiyi varsınızİnşallah canım sağlıkla sıhhatle vakitlice kucağına alırsın ben bile heycanlandım senin kalbinin pır pır olması çok normal
sakın kendini yorma ağır bi iş yapma fazla nane maydonoz tüketme bol bol su içip dinlenmene bak çalışmıyorsan eğer evde aç bi hafif müzik uzat bacaklarını dinlen hep güzel şeyler düşün emi :)
Canım ben hergün giremiyorum 10 kişi daha alıyorumBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM diyerek listemizi başlatıyoruz hepimiz hamile kalalım inşallah..
DUAMIZ: RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
BUGÜN 10.SIRADAKİeilenn (AYLİN) ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ
YA RABBİeilenn ARKADAŞIMIZA TEZ VAKİTTE VE HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA SIHHATLE HAMİLE KALMAYI EVLADINI KUCAĞINA ALABİLMEYİ NASİP EYLE AMİN..
nazah35 (NAZLI) 15.KİŞİYE KADAR OKUDU Neseli_Hatun TÜM LİSTEYE OKUDU demet1973 (BUKET) TÜM LİSTEYE OKUDU - G guzbahar TÜM LİSTEYE OKUDU
- S sngl35 20.KİŞİYE KADAR OKUDU
saydin78 (SEVDA) 9.KİŞİYE KADAR OKUDU fatihpepe TÜM LİSTEYE OKUDU tubatesbih 25.KİŞİYE KADAR OKUDU Avrenim (EBRU) TÜM LİSTEYE OKUDU eilenn (AYLİN) 10.KİŞİYE KADAR OKUDU - K KZLCHMM06 (LEYLA) TÜM LİSTEYE OKUDU
- @yagmur559 23.KİŞİYE KADAR OKUDU
rosebady (AYŞE) 15.KİŞİYE KADAR OKUDU mrym5579 BAYRAMA KADAR TÜM LİSTEYİ BİTİRECEK. Cilekkokusu12345 21.KİŞİYE KADAR OKUDU whiterose00 21.KİŞİYE KADAR OKUDU - D dnzdry 15.KİŞİYE KADAR OKUDU
- @Ilaymilya 10.KİŞİYE KADAR OKUDU
- @Ecrin ensar bebek_elif (ELİF) TÜM LİSTEYE OKUDU
Ay12live (LEYLA) TÜM LİSTEYE OKUDU Berf0o0o (BERFİN) 20.KİŞİYE KADAR OKUDU TEKPRENSES 10.KİŞİYE KADAR OKUDU sunnycat (ÖZLEM) 10.KİŞİYE KADAR OKUDU - M MrtHatice TÜM LİSTEYE OKUDU
seyhancvn (HÜSNİYE KIZI SEYHAN) TÜM LİSTEYE OKUDU GURBET KUSU (AYŞE) 10.KİŞİYE KADAR OKUDU Lale kozan (VEYSİYE) TÜM LİSTEYE OKUDU - F flower world 19.KİŞİYE KADAR OKUDU
Luna28 (AYSUN) 15.KİŞİYE KADAR OKUDU ARIKADIN 20.KİŞİYE KADAR OKUDU Hayata_umutla TÜM LİSTEYE OKUDU - @Glrsb 10.KİŞİYE KADAR OKUDU
- R Ruzgarmasal 11.KİŞİYE KADAR OKUDU
- @ebrukkkk 20.KİŞİYE KADAR OKUDU
veram 10.KİŞİYE KADAR OKUDU
CanımUOTE="eilenn, post: 47281945, member: 478439"]BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM diyerek listemizi başlatıyoruz hepimiz hamile kalalım inşallah..
DUAMIZ: RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
BUGÜN 10.SIRADAKİeilenn (AYLİN) ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ
YA RABBİeilenn ARKADAŞIMIZA TEZ VAKİTTE VE HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA SIHHATLE HAMİLE KALMAYI EVLADINI KUCAĞINA ALABİLMEYİ NASİP EYLE AMİN..
[/QUOT
nazah35 (NAZLI) 15.KİŞİYE KADAR OKUDU Neseli_Hatun TÜM LİSTEYE OKUDU demet1973 (BUKET) TÜM LİSTEYE OKUDU - G guzbahar TÜM LİSTEYE OKUDU
- S sngl35 20.KİŞİYE KADAR OKUDU
saydin78 (SEVDA) 9.KİŞİYE KADAR OKUDU fatihpepe TÜM LİSTEYE OKUDU tubatesbih 25.KİŞİYE KADAR OKUDU Avrenim (EBRU) TÜM LİSTEYE OKUDU eilenn (AYLİN) 10.KİŞİYE KADAR OKUDU - K KZLCHMM06 (LEYLA) TÜM LİSTEYE OKUDU
- @yagmur559 23.KİŞİYE KADAR OKUDU
rosebady (AYŞE) 15.KİŞİYE KADAR OKUDU mrym5579 BAYRAMA KADAR TÜM LİSTEYİ BİTİRECEK. Cilekkokusu12345 21.KİŞİYE KADAR OKUDU whiterose00 21.KİŞİYE KADAR OKUDU - D dnzdry 15.KİŞİYE KADAR OKUDU
- @Ilaymilya 10.KİŞİYE KADAR OKUDU
- @Ecrin ensar bebek_elif (ELİF) TÜM LİSTEYE OKUDU
Ay12live (LEYLA) TÜM LİSTEYE OKUDU Berf0o0o (BERFİN) 20.KİŞİYE KADAR OKUDU TEKPRENSES 10.KİŞİYE KADAR OKUDU sunnycat (ÖZLEM) 10.KİŞİYE KADAR OKUDU - M MrtHatice TÜM LİSTEYE OKUDU
seyhancvn (HÜSNİYE KIZI SEYHAN) TÜM LİSTEYE OKUDU GURBET KUSU (AYŞE) 10.KİŞİYE KADAR OKUDU Lale kozan (VEYSİYE) TÜM LİSTEYE OKUDU - F flower world 19.KİŞİYE KADAR OKUDU
Luna28 (AYSUN) 15.KİŞİYE KADAR OKUDU ARIKADIN 20.KİŞİYE KADAR OKUDU Hayata_umutla TÜM LİSTEYE OKUDU - @Glrsb 10.KİŞİYE KADAR OKUDU
- R Ruzgarmasal 11.KİŞİYE KADAR OKUDU
- @ebrukkkk 20.KİŞİYE KADAR OKUDU
veram 10.KİŞİYE KADAR OKUDU
Canım ben hergün giremiyorum 10 kişi daha alıyorumeilenn
Arkadaşlar sizden bebeğim için dua istiyorum bugün Dr gittim bebeymin bitanesi 3 gün önce kalbi durmuş rabbim öbür bebeyi me ömür versin dua edermisiniz
Allah razı olsun canım benimcanım çoğul gebeliklerde maalesef olabiliyor böyle şeyler allahım diğer yavruna ve sana güç kuvvet versin sımsıkı tutunup hayırlı ömürlü sağlıklı sıhhatli bi evlat olarak kucağına aldırmayı nasip etsin canım Allaha emanetsin dualarımız seninle inşallah
Allah razı olsun canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?