- 12 Ocak 2010
- 16.669
- 1
- 25.042
- 798
- Konu Sahibi dutyapragi
- #11.241
tmm canım ağzına sağlık bitince bilgilendirirsin :)
21 sıradaki berfin arkadaşımın duasını okudum rabbim tez zamnda dualarımızı kabul inşallah AMİN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tmm canım ağzına sağlık bitince bilgilendirirsin :)
Allah razı olsun canım beniminşallah diğer bebegın seni bırakmaz canım şimdi senin için özel okuyacam rabbim kabul etsin
Allah razı olsun canım beniminşallah diğer bebegın seni bırakmaz canım şimdi senin için özel okuyacam rabbim kabul etsin
Canım benimmm Rabbim sana bagışlasın bebeğini, bırakmasın seni yavrun insaAllahArkadaşlar sizden bebeğim için dua istiyorum bugün Dr gittim bebeymin bitanesi 3 gün önce kalbi durmuş rabbim öbür bebeyi me ömür versin dua edermisiniz
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah Gercekten cok sevindim darisi diger dua arkadaslarimin basina olsun insallahGünaydın kızlar ben hamileyim silik cizgiyi gördüm bugün allahım hepinize nasip etsin inşallah
Amin inşallah allah razı olsun kardeşim hep dualarimdasiniz inşallahRabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah Gercekten cok sevindim darisi diger dua arkadaslarimin basina olsun insallah
Hayırlı olsun cnm sağlıkla devam etsin inşallahAmin inşallah allah razı olsun kardeşim hep dualarimdasiniz inşallah
KIZLAR HABERLERDE OKUDUM PARASETAMOL İÇEREN AĞRI KESİCİLER KISIRLIĞA NEDEN OLUYORMUŞ AMAN DİYİM UFACIK BİR AĞRI KESİCİ BİLE İÇERKEN DİKKATLİ OLALIM
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM diyerek listemizi başlatıyoruz hepimiz hamile kalalım inşallah..
DUAMIZ: RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
BUGÜN 11.SIRADAKİ K KZLCHMM06 (LEYLA) ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ
YA RABBİ K KZLCHMM06 ARKADAŞIMIZA TEZ VAKİTTE VE HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA SIHHATLE HAMİLE KALMAYI EVLADINI KUCAĞINA ALABİLMEYİ NASİP EYLE AMİN..
- nazah35 (NAZLI) 15.KİŞİYE KADAR OKUDU
- Neseli_Hatun TÜM LİSTEYE OKUDU
- demet1973 (BUKET) TÜM LİSTEYE OKUDU
- G guzbahar TÜM LİSTEYE OKUDU
- S sngl35 20.KİŞİYE KADAR OKUDU
- saydin78 (SEVDA) 10.KİŞİYE KADAR OKUDU
- fatihpepe TÜM LİSTEYE OKUDU
- tubatesbih 25.KİŞİYE KADAR OKUDU
- Avrenim (EBRU) TÜM LİSTEYE OKUDU
- eilenn (AYLİN) TÜM LİSTEYE OKUDU
- K KZLCHMM06 (LEYLA) TÜM LİSTEYE OKUDU
- @yagmur559 23.KİŞİYE KADAR OKUDU
- rosebady (AYŞE) TÜM LİSTEYE OKUDU
- mrym5579 BAYRAMA KADAR TÜM LİSTEYİ BİTİRECEK.
- Cilekkokusu12345 21.KİŞİYE KADAR OKUDU
- whiterose00 21.KİŞİYE KADAR OKUDU
- D dnzdry 15.KİŞİYE KADAR OKUDU
- @Ilaymilya 10.KİŞİYE KADAR OKUDU
- @Ecrin ensar bebek_elif (ELİF) TÜM LİSTEYE OKUDU
- Ay12live (LEYLA) TÜM LİSTEYE OKUDU
- Berf0o0o (BERFİN) 20.KİŞİYE KADAR OKUDU
- TEKPRENSES 10.KİŞİYE KADAR OKUDU
- sunnycat (ÖZLEM) 10.KİŞİYE KADAR OKUDU
- M MrtHatice TÜM LİSTEYE OKUDU
- seyhancvn (HÜSNİYE KIZI SEYHAN) TÜM LİSTEYE OKUDU
- GURBET KUSU (AYŞE) 10.KİŞİYE KADAR OKUDU
- Lale kozan (VEYSİYE) TÜM LİSTEYE OKUDU
- F flower world 21.KİŞİYE KADAR OKUDU
- Luna28 (AYSUN) 15.KİŞİYE KADAR OKUDU
- ARIKADIN 20.KİŞİYE KADAR OKUDU
- Hayata_umutla TÜM LİSTEYE OKUDU
- @Glrsb 10.KİŞİYE KADAR OKUDU
- R Ruzgarmasal 11.KİŞİYE KADAR OKUDU
- @ebrukkkk 20.KİŞİYE KADAR OKUDU
- veram 10.KİŞİYE KADAR OKUDU
Doktorlara sorsan öyle birşey yok diyolar napicagimizi sasirdik artik
Aynen canım çalıştığım şirketin doktoruna soracağım yarın ufak bi araştırma yapacağım
daha önce hiç byle bişey duymadım okumadımda görür görmez paylaşayım dedim..
majezikte yumurtalıklara zarar veriyormuş onu bizzat kadın doktordan duymuştum
Bak benim 12 yaşından beri olduğum ilk adetimden beri çok asiri regl sancim var. Af buyur kusup duruyorum suurumu kaybediyorum sancimdan yılan gibi kivraniyorum sağ bacagima basamiyorum. Doktora her gittiğimde tetkiklerde sorun çıkmayınca normaldir irsidir dogurmadan geçmez diye iğne veya serumla sancimi kesiyorlar ben yaptırmak istemeyen de çok duydum o iğne ve serumlar bile yumurtaya zarar veriyomus bunu emekli bi hemşire söylemişti doktora söylediğimde olur mu yok öyle birşey diyolar ağrı kesicileri de duymustum.
canım benimm kıyamam ne zor böyle
benimde ırsi olarak sancılı geçiyor senin kadar kötü olmuyorum ama ağrı kesici içmemek için direniyorum içersemde dolorex diye hafif bi ağrı kesici içiyorum benimde bacaklarım tutuluyor bazen belim kitleniyor muhakkak ilk gün istifra ederim afedersin ishal olurum ilk gün doğru düzgün yemek yiyemem doktor ırsi dedi diyede kabullendim bende..
ama düşükten sonra ağrım bir nebze hafifledi diyebilirim
Vallahi tam da anlattığın gibiyim af buyur ben de ishal oluyorum uç gün birşey yemiyorum sadece su bir de hava 35-40 derece olsa da çok usuyorum titriyorum yorganla yatiyorum ahh adetteyken canımı al da kurtulim diye yalvarıyorum vallahi nerdeyse 7-8 aydır hic serum iğne almadim. Çok sukur seninki dinmiş az da olsa darısı başıma insallah