- 16 Eylül 2009
- 3.469
- 3.747
- 133
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #11.201
eilenn canım ben listeyi tamamladım Allah kabul etsin. Yeni listede benide unutma olurmu? Hakkınızı helal edin seni yoruyoruz.
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM diyerek listemizi başlatıyoruz arkadaşlar kurallarımız dahilinde ilerleyelim hepimiz hamile kalalım inşallah..
DUAMIZ: RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
BUGÜN 8.SIRADAKİtubatesbih ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ
YA RABBİtubatesbih ARKADAŞIMIZA TEZ VAKİTTE VE HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA SIHHATLE HAMİLE KALMAYI EVLADINI KUCAĞINA ALABİLMEYİ NASİP EYLE AMİN..
nazah35 (NAZLI) 15.KİŞİYE KADAR OKUDU Neseli_Hatun TÜM LİSTEYE OKUDU demet1973 (BUKET) TÜM LİSTEYE OKUDU - G guzbahar TÜM LİSTEYE OKUDU
- S sngl35 20.KİŞİYE KADAR OKUDU
saydin78 (SEVDA) 7.KİŞİYE KADAR OKUDU fatihpepe TÜM LİSTEYE OKUDU tubatesbih 25.KİŞİYE KADAR OKUDU Avrenim (EBRU) TÜM LİSTEYE OKUDU eilenn (AYLİN) 10.KİŞİYE KADAR OKUDU - K KZLCHMM06 (LEYLA) TÜM LİSTEYE OKUDU
- @yagmur559 23.KİŞİYE KADAR OKUDU
rosebady (AYŞE) 15.KİŞİYE KADAR OKUDU mrym5579 BAYRAMA KADAR TÜM LİSTEYİ BİTİRECEK. Cilekkokusu12345 21.KİŞİYE KADAR OKUDU whiterose00 21.KİŞİYE KADAR OKUDU - D dnzdry 15.KİŞİYE KADAR OKUDU
- @Ilaymilya 10.KİŞİYE KADAR OKUDU
- @Ecrin ensar bebek_elif (ELİF) TÜM LİSTEYE OKUDU
Ay12live (LEYLA) TÜM LİSTEYE OKUDU - @avucdolusudua (BERFİN) 10.KİŞİYE KADAR OKUDU
TEKPRENSES 10.KİŞİYE KADAR OKUDU sunnycat (ÖZLEM) 10.KİŞİYE KADAR OKUDU - M MrtHatice TÜM LİSTEYE OKUDU
seyhancvn (HÜSNİYE KIZI SEYHAN) TÜM LİSTEYE OKUDU GURBET KUSU (AYŞE) 10.KİŞİYE KADAR OKUDU Lale kozan (VEYSİYE) TÜM LİSTEYE OKUDU - F flower world 16.KİŞİYE KADAR OKUDU
Luna28 (AYSUN) 15.KİŞİYE KADAR OKUDU ARIKADIN 20.KİŞİYE KADAR OKUDU Hayata_umutla TÜM LİSTEYE OKUDU - @Glrsb 10.KİŞİYE KADAR OKUDU
- R Ruzgarmasal 11.KİŞİYE KADAR OKUDU
- @ebrukkkk 20.KİŞİYE KADAR OKUDU
veram 10.KİŞİYE KADAR OKUDU
GURBET KUSU kizlar kafam.o kadar karisik ki ne olduğunu anlamiyrm anlam veremiyrm ya.1haftadir idrar testi yapiyrm evde ilk baslarda çizgi silikti ama sonra net iki çizgi oldu.ama pazartesi günü kan testi yaptim.0.17beta dikti yani negatif.idrar testinde niye cikiyo anlamiyrm.basindan boyle gecen oldumu
canım hcg testi yapıyorum diye ovülasyon testi mi yaptın yoksa? forumda başına böyle birşey gelen var da. belki de gerçekten yumurta dölleniyor ama çocuk tutunmuyor ve birden hcg seviyen iniyor. herşey olabilir. üzülme canımGURBET KUSU kizlar kafam.o kadar karisik ki ne olduğunu anlamiyrm anlam veremiyrm ya.1haftadir idrar testi yapiyrm evde ilk baslarda çizgi silikti ama sonra net iki çizgi oldu.ama pazartesi günü kan testi yaptim.0.17beta dikti yani negatif.idrar testinde niye cikiyo anlamiyrm.basindan boyle gecen oldumu
eilenn canım günlük kaçta okuyorsunuz? haftasonu okuma var mı?
cnm gunun geciyosa gec dollenmede olabilir.sen bekle bir kac gun sonra yine kan testi yaparsin.GURBET KUSU kizlar kafam.o kadar karisik ki ne olduğunu anlamiyrm anlam veremiyrm ya.1haftadir idrar testi yapiyrm evde ilk baslarda çizgi silikti ama sonra net iki çizgi oldu.ama pazartesi günü kan testi yaptim.0.17beta dikti yani negatif.idrar testinde niye cikiyo anlamiyrm.basindan boyle gecen oldumu
Amin cnm hayirlisinla hepimize kismet etsin yüzünüzü guldursun.bende hüsrana ugradimben bu yüzden hep idrar testlerinden korkmuşumdur duydum çünkü evdeki testte çıkıp kan testinde çıkmayan üzülen çok insanın hikayesini okudum burda canım..
geçen sene adetim gecikmişti 3.günde hemen gidip kan testi yaptırmıştım evde bir tane bile idrar testi denemedim garanti olsun diye.. sonrasında kese şekil bozukluğundan düşük yaptım tabi sonu ayrı bi hüsrandı..
Allahım en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli ömürlü evlatlar nasip eylesin inşallah bizlere ve isteyen herkese
Gebelik testi yapiyrm cnm ve hepsi farkli marka ama kanda cikmadi yacanım hcg testi yapıyorum diye ovülasyon testi mi yaptın yoksa? forumda başına böyle birşey gelen var da. belki de gerçekten yumurta dölleniyor ama çocuk tutunmuyor ve birden hcg seviyen iniyor. herşey olabilir. üzülme canım
cnm benim topige bi ugra unuttun sanirim.Gebelik testi yapiyrm cnm ve hepsi farkli marka ama kanda cikmadi ya
Günaydın kızlar ben hamileyim silik cizgiyi gördüm bugün allahım hepinize nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?