- 16 Eylül 2009
- 3.469
- 3.747
- 133
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #11.181
toplam 25 kisiye okudum cnmHAYIRLI HAFTALAR HANIMLAR İZİN DÖNÜŞÜ İŞ YOĞUNLUĞUNDAN ŞİMDİ FIRSAT BULUP LİSTEMİZİ GÜNCELLEYEBİLDİM BAYRAM NEDENİYLE İZİNLİYDİM VE LİSTENİN YAYINLANMAYACAĞINI SÖYLEMİŞTİM SAĞOLSUN ÇOĞU ARKADAŞIMIZ OKUMASINI AKSATMAMIŞ DEVAM ETMİŞ BİLDİRİM YAPMIŞ HEPİNİZİN AĞZINA SAĞLIK
BUGÜNDEN İTİBAREN OKUMAYAN GERİDE ARKADAŞLARIMIZ İÇİN 2 GÜN SÜRE VARDIR
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM diyerek listemizi başlatıyoruz arkadaşlar kurallarımız dahilinde ilerleyelim hepimiz hamile kalalım inşallah..
DUAMIZ: RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
BUGÜN 6.SIRADAKİsaydin78 ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ
YA RABBİsaydin78 ARKADAŞIMIZA TEZ VAKİTTE HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA SIHHATLE HAMİLE KALIP EVLADINI KUCAĞINA ALABİLMEYİ NASİP EYLE AMİN..
LİSTEYE BİR GÖZ ATARMISINIZ EPEY BİLDİRİM VARDI DİKKAT ETMEYE ÇALIŞTIM GÜNCELLERKEN GÖZÜMDEN KAÇAN BİLDİRİMLER VARSA LÜTFEN BİLDİRİN
nazah35 (NAZLI) 15.KİŞİYE KADAR OKUDU Neseli_Hatun 5.KİŞİYE KADAR OKUDU demet1973 (BUKET) TÜM LİSTEYE OKUDU - G guzbahar TÜM LİSTEYE OKUDU
- S sngl35 20.KİŞİYE KADAR OKUDU
saydin78 (SEVDA) 5.KİŞİYE KADAR OKUDU fatihpepe TÜM LİSTEYE OKUDU tubatesbih 15.KİŞİYE KADAR OKUDU Avrenim (EBRU) TÜM LİSTEYE OKUDU eilenn (AYLİN) 5.KİŞİYE KADAR OKUDU - K KZLCHMM06 10.KİŞİYE KADAR OKUDU
- @yagmur559 23.KİŞİYE KADAR OKUDU
rosebady (AYŞE) 15.KİŞİYE KADAR OKUDU mrym5579 BAYRAMA KADAR TÜM LİSTEYİ BİTİRECEK. Cilekkokusu12345 20.KİŞİYE KADAR OKUDU whiterose00 21.KİŞİYE KADAR OKUDU - D dnzdry 15.KİŞİYE KADAR OKUDU
- @Ilaymilya 10.KİŞİYE KADAR OKUDU
- @Ecrin ensar bebek_elif (ELİF) 30.KİŞİYE KADAR OKUDU
Ay12live (LEYLA) TÜM LİSTEYE OKUDU - @avucdolusudua (BERFİN) 5.KİŞİYE KADAR OKUDU
TEKPRENSES 5.KİŞİYE KADAR OKUDU sunnycat (ÖZLEM) 10.KİŞİYE KADAR OKUDU - M MrtHatice 5.KİŞİYE KADAR OKUDU
seyhancvn (HÜSNİYE KIZI SEYHAN) 10.KİŞİYE KADAR OKUDU GURBET KUSU (AYŞE) 10.KİŞİYE KADAR OKUDU Lale kozan (VEYSİYE) TÜM LİSTEYE OKUDU - @blondgunes 16.KİŞİYE KADAR OKUDU
Luna28 (AYSUN) 15.KİŞİYE KADAR OKUDU ARIKADIN 20.KİŞİYE KADAR OKUDU Hayata_umutla TÜM LİSTEYE OKUDU - @Glrsb 10.KİŞİYE KADAR OKUDU
- R Ruzgarmasal 5.KİŞİYE KADAR OKUDU
- @ebrukkkk 20.KİŞİYE KADAR OKUDU
veram 10.KİŞİYE KADAR OKUDU
eilenn canm tüm liste için okudumm..
20 .kişiyi bitirdim 5 kişi daha alıyorum yanlışlıkla iki kere gönderdim herhalde gitmedi sanıpcanım kaçıncı kişidesin şuanda
arka arkada 5 kişiye aldım yorumun var
Çook tşk ederim canım bu ay dua zinciri başladğnda beni salı gününe alır msn demştim sende beni kırmadn onun için de çok tşk ederm. O gün benim transfer günümdücanımm benim ağzına yüreğine sağlık..
hamile takvimi eklemişsinnn ççok sevindim çok mutlu oldum
bir dua kardeşimiz daha bizlere umut oldu inşallah bir hamilenin daha duasını alacağız demekki
Allahım sağlıkla sıhhatle vakitlice kucağına almayı nasip eylesin inşallah
Canim ben 5 kisiyi daha bitirdim yani tum listeyi tamamladim canim benim allah kabul eylesincanımm benim ağzına yüreğine sağlık..
hamile takvimi eklemişsinnn ççok sevindim çok mutlu oldum
bir dua kardeşimiz daha bizlere umut oldu inşallah bir hamilenin daha duasını alacağız demekki
Allahım sağlıkla sıhhatle vakitlice kucağına almayı nasip eylesin inşallah
Çook tşk ederim canım bu ay dua zinciri başladğnda beni salı gününe alır msn demştim sende beni kırmadn onun için de çok tşk ederm. O gün benim transfer günümdüRamazan boyunca herkesten çok dua istedim ben dua eden herkesten ve dua topiğimzdeki kızlar hepinzden Allah razı olsun Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah..
Yanlis anlamisim kusura bakma lutfen panik oldum bi an. Baska dualarimda var2 güne liste tamamlansın diyebilmem mümkün değil kimse yetiştiremez buna bende dahil :)
günlük okuma sıramızdan bugünden itibaren devam edecğiz
geride kalan arkadaşlarımız var ise tamamlamaları için 2 günleri var demek istemiştim
Yanlis anlamisim kusura bakma lutfen panik oldum bi an. Baska dualarimda var
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM diyerek listemizi başlatıyoruz arkadaşlar kurallarımız dahilinde ilerleyelim hepimiz hamile kalalım inşallah..
DUAMIZ: RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
BUGÜN 7.SIRADAKİfatihpepe ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ
YA RABBİfatihpepe ARKADAŞIMIZA VAKİTLİCE DOĞUMM VE HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA SIHHATLE EVLADINI KUCAĞINA ALABİLMEYİ NASİP EYLE AMİN..
nazah35 (NAZLI) 15.KİŞİYE KADAR OKUDU Neseli_Hatun TÜM LİSTEYE OKUDU demet1973 (BUKET) TÜM LİSTEYE OKUDU - G guzbahar TÜM LİSTEYE OKUDU
- S sngl35 20.KİŞİYE KADAR OKUDU
saydin78 (SEVDA) 7.KİŞİYE KADAR OKUDU fatihpepe TÜM LİSTEYE OKUDU tubatesbih 25.KİŞİYE KADAR OKUDU Avrenim (EBRU) TÜM LİSTEYE OKUDU eilenn (AYLİN) 10.KİŞİYE KADAR OKUDU - K KZLCHMM06 (LEYLA) TÜM LİSTEYE OKUDU
- @yagmur559 23.KİŞİYE KADAR OKUDU
rosebady (AYŞE) 15.KİŞİYE KADAR OKUDU mrym5579 BAYRAMA KADAR TÜM LİSTEYİ BİTİRECEK. Cilekkokusu12345 20.KİŞİYE KADAR OKUDU whiterose00 21.KİŞİYE KADAR OKUDU - D dnzdry 15.KİŞİYE KADAR OKUDU
- @Ilaymilya 10.KİŞİYE KADAR OKUDU
- @Ecrin ensar bebek_elif (ELİF) TÜM LİSTEYE OKUDU
Ay12live (LEYLA) TÜM LİSTEYE OKUDU - @avucdolusudua (BERFİN) 10.KİŞİYE KADAR OKUDU
TEKPRENSES 10.KİŞİYE KADAR OKUDU sunnycat (ÖZLEM) 10.KİŞİYE KADAR OKUDU - M MrtHatice 5.KİŞİYE KADAR OKUDU
seyhancvn (HÜSNİYE KIZI SEYHAN) 10.KİŞİYE KADAR OKUDU GURBET KUSU (AYŞE) 10.KİŞİYE KADAR OKUDU Lale kozan (VEYSİYE) TÜM LİSTEYE OKUDU - @blondgunes 16.KİŞİYE KADAR OKUDU
Luna28 (AYSUN) 15.KİŞİYE KADAR OKUDU ARIKADIN 20.KİŞİYE KADAR OKUDU Hayata_umutla TÜM LİSTEYE OKUDU - @Glrsb 10.KİŞİYE KADAR OKUDU
- R Ruzgarmasal 5.KİŞİYE KADAR OKUDU
- @ebrukkkk 20.KİŞİYE KADAR OKUDU
veram 10.KİŞİYE KADAR OKUDU
Rabbim hepimize nasip etsin
Merhaba,
Arkadaşlar bayram tataili ve sonrasında işte olmadığım için giriş yapamadım, liste tamamlandıeilenn canım. Geç bildirim için özür dilerim hepinizden.
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin, evlatlarımıza sağlıkla kavuşalaım inşallahhhh.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?