- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 31
Hiç bi değişiklik yok. Sen ne tedavisine başladınKizlaaaarr hepinize Günaydın ben geldimm sonunda int.paketim yenilendi. Nasılsıniz gorusmeyeli güzel haberler var mı ben bi haftadır yoktum . Takip edemedim. Ben 2 gun once tedaviye başladım arkadaşlar hepiniz gibi benim de dualariniza ihtiyacım var bu defa olumlu olur inşallah haktan hayırlısı
Tüp Bebek canım 2. Denemem olacak bu bakalım hayirlisiHiç bi değişiklik yok. Sen ne tedavisine başladın
büyük hurmamı yoksa fatma ana eli otumuKızlar nasıl resim ekliyebilirim. Umreden benim için bişey getirmişler. Ama basıl kullanacağımı bilmiyorum
Adlarını bilmiyorum. Kurutulmuş ot geldi. Onu kaynamış suyun içine atacakmışım.büyük hurmamı yoksa fatma ana eli otumu
ben geçen ay kullandım aşılamayla birlikte çift etki olsun diye, otu kaynamış suya koymadım sadece üzerine su ekledim her gün bi bardak içtik eşimle, bi parçasınıda üzerimizde taşıdık. suyun içine girdiğinde kocaman açılıyo çıkradıktan sonra yine eski haline dönüyoAdlarını bilmiyorum. Kurutulmuş ot geldi. Onu kaynamış suyun içine atacakmışım.
diğeride büyük hurma görüntüsünde ama dışı çok sert
Meryem ana otu mu canım...Kızlar nasıl resim ekliyebilirim. Umreden benim için bişey getirmişler. Ama basıl kullanacağımı bilmiyorum
Sorduğum şey ot değil. Büyük hurma gibi. Ama dışı çok sert. Kırılacak galibaMeryem ana otu mu canım...
ben geçen ay kullandım aşılamayla birlikte çift etki olsun diye, otu kaynamış suya koymadım sadece üzerine su ekledim her gün bi bardak içtik eşimle, bi parçasınıda üzerimizde taşıdık. suyun içine girdiğinde kocaman açılıyo çıkradıktan sonra yine eski haline dönüyo
hurmayı kullanmadım oda kırılıp içindeki kaynatılıp içilcekmiş
tatlm asagida dosya yükle butonu varya ordan yükleme yapiyosn ne getirmsler banada fatma ana eli otu getrdi komsumz saolsnKızlar nasıl resim ekliyebilirim. Umreden benim için bişey getirmişler. Ama basıl kullanacağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?