- 11 Mart 2015
- 138
- 94
- 43
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm bana da annem bundan da getirmisti ama ben cesaret edemedim içmeye. kirana kadar ellerimiz koptu icinden beyaz bisey çikti onu da kirdik ama korktum yemedimEki Görüntüle 1509581
bu geldi. Ne olduğunu bilmiyorum
hem hamile kalmak için, hem kolay doğum için kullanılıyomuşO dediğin ot fatma anamızın eli otu. ve doğuma girecekler için kullanılıyor canım. ot açıldıkça rahimde açılıyor. hamile kalmak için değil.
hem hamile kalmak için, hem kolay doğum için kullanılıyomuş
Kizlar bende meryem ana otunun göguste saklanacağını biliyorum ama gebe olunca hemen cıkarılicakmıs dusuk olurmus yoksa..Yaa öyleymiş. ben bilmiyordum şimdi burda yazınca araştırdım. Benim evde var yıllardır bilseydim 40 kere yapardım. Ben sadece doğum için diye biliyordum. Allah razı olsun sizlerden duydum. Adetim bitmek üzere temizlenince hemen başlıycam içmeye Allah ın izniyle
Kizlar bende meryem ana otunun göguste saklanacağını biliyorum ama gebe olunca hemen cıkarılicakmıs dusuk olurmus yoksa..
evet biz bi parçasını sağ göğsümüzün üzerinde taşıdık bide suyunu içtikKizlar bende meryem ana otunun göguste saklanacağını biliyorum ama gebe olunca hemen cıkarılicakmıs dusuk olurmus yoksa..