- 16 Eylül 2009
- 3.469
- 3.747
- 133
sagol canm tsk ederim. inan o kadar bozuluyorum ki elimde degil o yuzden anneme yakinlarima sık sık tembihliyorm kimseye bebek yok mu aa niye dra gittin mi vs tarzi sorular sormayin. nasilsa hamilelik gizlenmiyor er ya da geç duyuluyorcanim bencede yapma.onlari allaha havale et. nekadar günah islediklerinin farkinda degiller. sanki senin elinde olan bisey. maalesef bizim insanlarimiz bu konuda cok cahil ve terbiyesiz. inan ben hala sevincimi paylasmak istemiyorum cogu insanlarla zamaninda beni cok üzdükleri icin. rabbim büyük icini biliyo sabir cek dua et.cuma günü basladi duan rabbim bu mübarek günün hürmetine en tez zamanda hayirlisiyla kucagini doldurur insallah hepimizin ve buradakii tüm arkadaslarin.
EKLIYORUM CNM.GURBET KUSU ismi Hümeyra canm
Bnce kesnlkle oyle bsy yapma brak ne düsunuyolarsa düsünsünler sen degil onlar günaha giriyo bosver hiiic umursama Rabbime havale et öyle insanlarikizlar hayirli cumalar. hafta sonu nasipse kayinvalidemlere gidecez ayni şehirde yasamiyoriz ayda 1 defa gidiyoruz gidebildigimizde. ve bu gitmeler hep benim adetli oldugum zamana denk geliyor. namaz kilamiyorum anliyolar adetli oldugumu ve biraz surat asiyolar benden sonra evlenen eltimin bebegi digdu masallah 6 aylik. ama ne yapabilirim kismet . soruyolar bisey yok mu diye. ya olsa hemen aramazmiyim diyorum. benimde moralim bozuluyor surat asan bi gelin olmakta istemiyorumsizce adetli oldugumu gizlesem mi namaz kilar gibi mi yapsam ..
ne güzellll kimi hamile kalir kalmaz hemn cikiyo listeden yada okumayi kesiyo sen okuyosn ve biz hamile birinin duasini aliyorz katilimn cok güzel bnce canm Allah razi olsnkizlar birde bisey sormak istiyorum sizlere..ben hala duayi okumakdayim ve katilmak da istiyorum. ama siz ne düsünüyorsunuz bilmiyorum. uygun görürseniz daha katilayim ne dersiniz
Bencede devam etmelisin tabiki başka özel bir durumun yoksa.kizlar birde bisey sormak istiyorum sizlere..ben hala duayi okumakdayim ve katilmak da istiyorum. ama siz ne düsünüyorsunuz bilmiyorum. uygun görürseniz daha katilayim ne dersiniz
Bnce kesnlkle oyle bsy yapma brak ne düsunuyolarsa düsünsünler sen degil onlar günaha giriyo bosver hiiic umursama Rabbime havale et öyle insanlari
ne güzellll kimi hamile kalir kalmaz hemn cikiyo listeden yada okumayi kesiyo sen okuyosn ve biz hamile birinin duasini aliyorz katilimn cok güzel bnce canm Allah razi olsn
Spring2014 canım seni zorlamiyacaksa bende dua grubunda kalmanı isterim hamilenin duasını almak bizler icin hayirli olur insallah..hem bebisinde 9 aylık donemde bizlerden hayir duasi alir..
250 alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?