Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım 30 yaşındayım 7 yıllık evliyim 5 yildir uğraşıyoruz ışte eşimde sperm azlığı var bende de yumurta sayısı az kaliteli embriyo oluşmuyor genelde 2 kere kimyasal gebelik yaşadım lenfosit aşısı yapılacak şimdi doktor ona bağladı kimyasallari embriyo tutunmaya çalışıyor ama vücut atıyor diye. psikolojim iyi çok şükür iyisi de kötüsude Allahtan geliyor sonuçta kendimi üzüp harab etsem ne olacak ki elimizden birşey gelmiyor malesef sonuna kadar devam yilmak yok rabbim vakti saati geldiğinde verecektir biz elimizden geleni yapalım daçok zor, neden tutmamış 7side kaç yaşındasın, kaç yıllık evlisin, hala tedaviye devam ediyomusun. psikolojin nasıl dayanıyo buna. ben şu an 2. aşılamamı oldum ikisi arasında 6 ay ara var anca hazırladım psikolojimi tekrar doktora gitmeye.çok soru sordum kusura bakma Rabbim hayırlısını versin
Öğrenmek için soruyorum. 2 tüp bebek arasında ne kadar dinlenmek lazımAmin canım 30 yaşındayım 7 yıllık evliyim 5 yildir uğraşıyoruz ışte eşimde sperm azlığı var bende de yumurta sayısı az kaliteli embriyo oluşmuyor genelde 2 kere kimyasal gebelik yaşadım lenfosit aşısı yapılacak şimdi doktor ona bağladı kimyasallari embriyo tutunmaya çalışıyor ama vücut atıyor diye. psikolojim iyi çok şükür iyisi de kötüsude Allahtan geliyor sonuçta kendimi üzüp harab etsem ne olacak ki elimizden birşey gelmiyor malesef sonuna kadar devam yilmak yok rabbim vakti saati geldiğinde verecektir biz elimizden geleni yapalım da
Normalde 3 ay dondurulmuş embriyo varsa 1 ay sonra ilaç kullanılmadığı için dondurulmuş transferi yapılabiliyorÖğrenmek için soruyorum. 2 tüp bebek arasında ne kadar dinlenmek lazım