- 3 Şubat 2015
- 307
- 259
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok üzüldm canm rabbm hakkinda hayrlisini nasp etsn inşallahBugün pek giremedim asilama sonucu için Hastanede idim sonuçta negatif olunca canim sıkıldı geldim uyudum kusura bakmayın bende 300 alıyorum
Çok üzüldüm. İnşallah tez zamanda kavuşursun tüm istediklerineBugün pek giremedim asilama sonucu için Hastanede idim sonuçta negatif olunca canim sıkıldı geldim uyudum kusura bakmayın bende 300 alıyorum
cok üzüldm canm rabbm hakkinda hayrlisini nasp etsn inşallah
Çok üzüldüm. İnşallah tez zamanda kavuşursun tüm istediklerine
Seher_yelii canim allah insallah en kisa zamanda yavrunu sana nasip eder insallah..bizler birer imtihandan geciyoruz hayatta ki en zor imtihan bu benim içinde hepimiz icinde..üzülmemek elde degil..senin icin uzüldum
2 aşılama 7 tüp bebek negatif im var ben bile sana ne diyeceğimi bilemiyorum tesellisi yok bunun canım unutulmuyor yaşanan acılar ama insan alışıyor merak etme rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahBugün pek giremedim asilama sonucu için Hastanede idim sonuçta negatif olunca canim sıkıldı geldim uyudum kusura bakmayın bende 300 alıyorum
skinti yok bu sekildede bitiyo canmListemiz kişi sayısı olarak azaldı başlangıca göre dua sayılarını biraz yükseltmek daha mantıklı sanki en az 250 alınsa mesela ne dersiniz canlar ?
2 aşılama 7 tüp bebek negatif im var ben bile sana ne diyeceğimi bilemiyorum tesellisi yok bunun canım unutulmuyor yaşanan acılar ama insan alışıyor merak etme rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
olsn canm sn qelmeseydn bile sana yazacaktm bi 250 fln sn düzenli okuosn zatn skinti yokCanim cok ozur ablamin yarin nişani var hazrliklar bana kaldi giremedim 500 ben aldim
Sagol canimolsn canm sn qelmeseydn bile sana yazacaktm bi 250 fln sn düzenli okuosn zatn skinti yok