- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.851
cnm yaziorm sana bnm baya işim var yoksa kendme yazrdm da daha fazla beklemeye gerek yok artk gelmeyecekler anlasilanCanım beklemek istemezsen yazabilirsin ben ara ara girer bakarım yazarsan hemen okurum elim boş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm yaziorm sana bnm baya işim var yoksa kendme yazrdm da daha fazla beklemeye gerek yok artk gelmeyecekler anlasilanCanım beklemek istemezsen yazabilirsin ben ara ara girer bakarım yazarsan hemen okurum elim boş
insallah yerlesme kanamasidr cnm insallahAyyy sira bana gelmis kizlarrr dua edin valla bi hafta sonra adet gunum gecen hafta iki uc gun kahverengi leke geldi az az kesildi insallah yerlesme kanamasidir cok korkuyorum dua edin bitanelerimmm (
Tamam canım okudum zaten 300 baktım alan yok Allah kabul etsincnm yaziorm sana bnm baya işim var yoksa kendme yazrdm da daha fazla beklemeye gerek yok artk gelmeyecekler anlasilan
Ayy kalanı bana yaz tatlım bu gün hiç giremedim kusura bakmayin@Duambelli Y yenibidunya @ZEYNEP0682 kizlar madem gün icinde giremeyeceksnz neden dua alimi yapmadnz daha önce bakin o kadr kisi sizleri bekliyorz
Canım o dua bitti. Gülün duasından al istersenAyy kalanı bana yaz tatlım bu gün hiç giremedim kusura bakmayin
okundu artk gecti cok bekledk sizi lütfen gün icinde giremeyeceksenz erkn alin duaniziAyy kalanı bana yaz tatlım bu gün hiç giremedim kusura bakmayin
Canim bugün işlerim çöktü hiç giremedim. En son dün gece girmiştim aldım sıradakine maşallah dua 1 gün bile sürmuyor diğer kişide bitmiş ben geceleri giriyorum genelde. Neyse sıradaki kişi için 250 diğeri için de 250 alıyorum yarın biterse onu da kacirmayayimokundu artk gecti cok bekledk sizi lütfen gün icinde giremeyeceksenz erkn alin duanizi