Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm girdigin zaman su su kisilere su kadr okuyorm demen yeterli smdi bn sana 200 yazarm ama sn gelemezsn okuyamazsn fln hak gecmesn +100 yazdm cnmHasretim sensin arkadaşın duası bitmedi galiba daha. kimse yoksa ben 100 daha alırım. gül içinde 250 alıyorum.
Ben doğuda bir şehirdeyim.uzun süreli elektrikler gidiyor.net gidiyor bazen bir gün gelmiyor nerdeyse. Telde nette yok. Bana her zaman 200 veya 250 yazabilirsiniz.Allah tan bir şey olmazsa her zaman okurum.
her zamanki tablo..bir kisinin duasi bitmeden ikinci icin alim yapiliyo +100 ekledm cnmArkadaşlar hasretinsensin duası bitmedi. Almayan arkadaşlar var ama hala almıyorlar. Bir kişinin duası bitmeden diğeri neredeyse yarıladı.gelin elbirliği ile bitirelim.
100 daha ekler misin esmerm91
eklendi cnm+100 de bana ekleyin hasretimsensin için
300 kaldida diger almayanlar alsn diye beklemedeym suan braz daha bekleyelm almazlarsa yazrm cnm sanaEsmer ne kadar kaldı canım herkes alsın diye ilave almadım ama almayacaklarsa kalanı bana yazabilirsin sayı ne kadar
Aslında bitmedi. Emoss006 sıradaki yani gül için aldıAlındı canım bitti banada gül için 250 yazarmısın
anlamadm cnm yazym mi sana yani bn az daha bekleyelm istiorm amaAlındı canım bitti banada gül için 250 yazarmısın
Aaa Öylemi fark etmedim canım ya ama beden bitmeden alıyorlar ki böyle çok karışıyorAslında bitmedi. Emoss006 sıradaki yani gül için aldı
Canım beklemek istemezsen yazabilirsin ben ara ara girer bakarım yazarsan hemen okurum elim boşanlamadm cnm yazym mi sana yani bn az daha bekleyelm istiorm ama
Haklısın. Böyle esmerm91 zorlanıyor.Aaa Öylemi fark etmedim canım ya ama beden bitmeden alıyorlar ki böyle çok karışıyor