ay inş...canım benim kanamam olmadı hiç. 2-3 gün boyunca minik minik, belli belirsiz lekelenme oldu, yani hani şöyle ifade edeyim, sanki rahim temizlenmiş de artıkları vücut atıyormuş gibi. film sırasındaki ağrı da, adet ağrısından (benim adetlerim baya ağrılı geçer) biraz fazlaydı. (sol tüp tıkalıymış, 2. kez ilaç verdi dr bana bu arada). canım tatlıdır çok, ona rağmen korktuğum gibi olmadı. sen de korkma, inşallah hemen bitsin gitsin. kendini de korkutma, benim bacaklarım titremişti korkudan:) bitcek gitcek, sonra da bebiş gelcek diye rahatlat kendini tatlımm :)
kasmıcam kendimi rahat olucam ...derin nefes alıcammmÖyle çok bir kanama olmuyor damla damla geliyor. Kendini nekadar az kasarsan okadar rahat atlatırsın caım. Rahat ol :)
Allah kolaylik versin güç canım benim inşallah kolay güzel geçercanlar hayırlı cumalar.
bana dua edermisiniz..
bugün 3 te rahim filmim var..
ama uyuşturularak değil. acıya dayancam.
çünkü bu ay hamile kalmak istiyom.
Amin inşallah☺hayriss aşılaman tutar inşallah dualrımızdasın bende 350 alıyorum
Allah razı olsun güzel dualarınız için. Hepimizin olsun inşallahHayriss için 400 okudum canım inşallah aşılama güzel geçer o büyük buluşma gerceklesir yumuşun sana tutunur veeee hamile kalırsın hayirlisiyla
Hiç korkma ve kasma kendini. Allah kolaylık versinkasmıcam kendimi rahat olucam ...derin nefes alıcammm
Öyle çok bir kanama olmuyor damla damla geliyor. Kendini nekadar az kasarsan okadar rahat atlatırsın caım. Rahat ol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?