Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlar hayırlı cumalar.
bana dua edermisiniz..
bugün 3 te rahim filmim var..
ama uyuşturularak değil. acıya dayancam.
çünkü bu ay hamile kalmak istiyom.
o yüzden narkoz almak istemiiyom.. beş dakka sıkcam dişimi.gulucukgs canım sakın kasma kendini, biliyorsundur gerçi ama 5 dakika sadece, inşallah su gibi geçsin gitsin ve hamile kal biran önce..
allah yardımcın olsun ve bir daha yaşatmasın inşallah olumlu olur sonucu dao yüzden narkoz almak istemiiyom.. beş dakka sıkcam dişimi.
evet canm ben de uyutulmaktan daha çok korktum dayandım o yüzden. iyi ki de almamışım diyorum şimdi.o yüzden narkoz almak istemiiyom.. beş dakka sıkcam dişimi.
narkoz pat diyince çikmiyo vucuttanevet canm ben de uyutulmaktan daha çok korktum dayandım o yüzden. iyi ki de almamışım diyorum şimdi.
sağol tatlım.. allah razı olsunallah yardımcın olsun ve bir daha yaşatmasın inşallah olumlu olur sonucu da
canım benim kanamam olmadı hiç. 2-3 gün boyunca minik minik, belli belirsiz lekelenme oldu, yani hani şöyle ifade edeyim, sanki rahim temizlenmiş de artıkları vücut atıyormuş gibi. film sırasındaki ağrı da, adet ağrısından (benim adetlerim baya ağrılı geçer) biraz fazlaydı. (sol tüp tıkalıymış, 2. kez ilaç verdi dr bana bu arada). canım tatlıdır çok, ona rağmen korktuğum gibi olmadı. sen de korkma, inşallah hemen bitsin gitsin. kendini de korkutma, benim bacaklarım titremişti korkudan:) bitcek gitcek, sonra da bebiş gelcek diye rahatlat kendini tatlımm :)narkoz pat diyince çikmiyo vucuttan
peki tatlım sonraki3 gün çok kanama oluyomuş.. ağrıcakmı çok.
narkoz pat diyince çikmiyo vucuttan
peki tatlım sonraki3 gün çok kanama oluyomuş.. ağrıcakmı çok.