Amin canim Hayirlisi olsun inşallah bulunduğun yerde yok mu tüp bebek merkezi. ev gibisi yok canım. İlk zaman bende öyleydim soracak kimse de yoktu herseyi merak ediyordum sağolsun başka bi topikte ark. Vardı onlar destek oldu ama insan aşama aşama yaşadıkça öğreniyor rahatliyor insan sormak istediğin hertürlü soruyu sorabilirsin canı. Sana tecrübe lerimi anlatirim
Cumlemizden n allah razı olsun canım tabiki bebeğinle birlikte donde eve hepsi geçer inşallah. Bi arkadas vardı başka şehirde yaptirdi 20 gün misafirhanede kalmıştı hep evimi ozledim bi gitsrk falan diyodu sonunda evine 3 kişi döndü şimdi hamile inşallah sen de evine 3 yada 4 kişiyle dönersin Rabbim emekleri boşa çıkarmasını canımMalesef yok cnm keşke olsa.çok teşekkür ederim.Evet bende çok merak ediyorum aklıma takıldıkça sorarım Allah razı olsun cnm elim boş dönmeyeyimde evimden uzakta olmayada razıyım
Cumlemizden n allah razı olsun canım tabiki bebeğinle birlikte donde eve hepsi geçer inşallah. Bi arkadas vardı başka şehirde yaptirdi 20 gün misafirhanede kalmıştı hep evimi ozledim bi gitsrk falan diyodu sonunda evine 3 kişi döndü şimdi hamile inşallah sen de evine 3 yada 4 kişiyle dönersin Rabbim emekleri boşa çıkarmasını canım
Amin canım yaa yıllar ne çabuk geçiyor çok yıpratici . Eşime diyorum şimdi yeni Evli olsak o günlere donsek hiç ertelemezdim bebeği. Beklrmek cok zor her ay husran Hemen hamile kalanlara imreniyorum doğrusu.Ayyyyy nasıl duygulandım yaaa inşallah.Böyle yaşanmışları duyunca umut oluyor insana 5 senedir her ay büyük umutlarla bekliyoruz zaman gectikçe umutlar btmesede azalıyor.Rabbim hiçbirimizn elini boş çevirmesin hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
doktorlarda zaten stres kesinlikle yok diyor benim aşılamam başarısız olduktan sonra tüp demişti sırf stres yüzünden başlayamıyorum her yanım stres dolu beni en çok üzenlerden biri annem onuda hayatımdan atamayacağım için rabbime yalvarıyorum normal yoldan olsun diyeCANİM şimdi ne desem bilmiyor um kolay bi surec degil yipratiyo gercekten ama korkma rahat ol sakin ol ben çok duygusal bi insanım hassasim. biraz da Nazlı ( eşim e gore) iğneleri yapiliyoken hep agliyodum uzuluyodum . Bi de biz hickimseye soylemedik belki o yuzden agir geldi bilmiyorum Ama kısa süreli geçiyordu geri. Yumurta toplandıktan bi kac gun sonra aramislardi yimurtalar in durumu iyi 7 tanesi dollendi yaşamaya devam ediyolar dediler. O gün çok mutlu olmuştum heyecanla transfer gününü bekledim. Toplamda sonraki süreç daha rahat geçiyo. Sana tavsiyem kesinlikle stresten uzak dur tedaviye inan doktoruna güven etrafinda varsa seni üzen kişilerden uzak dur. En önemlisi bu canım bence kesinlikle stres olmamalı. Yemen içmeye dikkat et vitaminli şeyler ye.
tüylerim diken diken oldu canım ya içime su serptin allah razı olsunMevlana Ne Söylemiş
Sen dua edersin ama kabul olmuyor sanarsın!
Ekmek almak için bir fırına gidersin
Beklerken fırıncı ile bir sohbet başlar
Ve fırıncının hoşuna gidersin, hoş sohbetsin ya…
Fırıncı başkalarına istediğini verip acele ile gönderir
Bu arada sen istediğini alamadığın için sıkılmaya başlarsın
Ama bilmezsin ki
Fırıncı daha yeni pişmiş en güzel ekmeği verecek..
Hazreti Mevlâna Celaleddin-i Rûmi
A
Amin canım yaa yıllar ne çabuk geçiyor çok yıpratici . Eşime diyorum şimdi yeni Evli olsak o günlere donsek hiç ertelemezdim bebeği. Beklrmek cok zor her ay husran Hemen hamile kalanlara imreniyorum doğrusu.
doktorlarda zaten stres kesinlikle yok diyor benim aşılamam başarısız olduktan sonra tüp demişti sırf stres yüzünden başlayamıyorum her yanım stres dolu beni en çok üzenlerden biri annem onuda hayatımdan atamayacağım için rabbime yalvarıyorum normal yoldan olsun diyeannem resmen olmasın diye dua ediyor yoruldum artık zaten hayatım zor bide o eklenince artık gerginlikten başımı kaldıramıyorum
canlarrr benim de 5. denemem olacak aklinizaa takilanlari sorabilirsiniz eeeee ben sizden daha da tecrübeliyim ne de olsaaaMalesef yok cnm keşke olsa.çok teşekkür ederim.Evet bende çok merak ediyorum aklıma takıldıkça sorarım Allah razı olsun cnm elim boş dönmeyeyimde evimden uzakta olmayada razıyım
5 tüp bebekmi.İnşallah muradına erersin birgün. iğneleri olduktan sonra ağırlık oluyrmu insanda yatman falanmı gerekiyor yoksa günlük rutin hayatına dönüyormusuncanlarrr benim de 5. denemem olacak aklinizaa takilanlari sorabilirsiniz eeeee ben sizden daha da tecrübeliyim ne de olsaaa
canim benim 2. denemedenn bir yavrum var Allahima bin sukur5 tüp bebekmi.İnşallah muradına erersin birgün. iğneleri olduktan sonra ağırlık oluyrmu insanda yatman falanmı gerekiyor yoksa günlük rutin hayatına dönüyormusun
Allah bağışlasın çok sevindim senn adına biri veren Rabbim ikiyide verir inşallah.Teşkkür ederim saolasıncanim benim 2. denemen bir yavrum var Allahima bin sukur
simdi kardeş için denioz 2 kez denedik olmadi
bu 5. denemem olacak inşallah herseye sifirdan baslioz
iğnelerden hic bir sikintim olmadi benim hem calisiodum bir yandanda tedavi oldum cok bir etkisi olmadi bana
inşallah canim inşallah cok istioz bizde Rabbim sizlerede anneliği yasatsin inşallahAllah bağışlasın çok sevindim senn adına biri veren Rabbim ikiyide verir inşallah.Teşkkür ederim saolasın
+150 daha bu arada cnm
inşallah canim inşallah cok istioz bizde Rabbim sizlerede anneliği yasatsin inşallah
hep ayni doneme gelio tedavilerimz canim farkında misin bikac arkadaş daha var
sirayla hamiş haberleri vermek nasip olsun insallah
inşallah kuzum yaaaaaamiin Allah söyletiyordur inşallah anneler gününe anne adayı olarak gireriz inşallah (sende 2 cocuk anne adayı olarak)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?