inşallah kuzum yaaaaa
son denemelerim beni cok yipratti ister istemez insan cok uzuluo
elhamdülillah ki evladım ile toparlandim Rabbim yar ve yardimcimiz olsun
once karnimiza sonra kucagimiza almak nasip olsun bebecikleri saglikli hayirlica
elden gelmio bisi canim verecek olan Rabbim dua etcez bol bol ins bebisler gelecekkkkamiinn.üzülmez olurmu hemde insan nasıl üzülüyor ama elden bişey gelmiyor ne yapalımm.duaya tedavilere devam
inşallahhh yaaaa.saol cnm takibe aldım teşekkürlerelden gelmio bisi canim verecek olan Rabbim dua etcez bol bol ins bebisler gelecekkkk
canim bu topiktende merak ettiklerini sorabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/forum...art-ta-tup-bebek.798811/page-17#post-39864942
Aminnn canım amın500 de ben aliyorum ins.. belki aramizda ki birinin duasi hürmetine rabbimiz bizlerede nasip eder ins.
canm ankarada nerde yaptrcaksn ?Allah razı olsun cnm umarım kolay olur ankara da yaptırcaz ve mesafe uzak(6-7 saat) bulundugum yere sürekli gidiş geliş yapmam cok zor k.validemlerde kalıcam umarım bu beni zorlamaz.bende kafaya cok takan bir insanım herşeyi . K.validem pozitif bir insandır ama ne bleyim yine de tedirgin oluyor insan ayın 20 sine randevu aldık şimdiden düşünmeye başladım nasıl olacak diye.Çok teşekkürler umarım söylediklerinizi yapabilirim.Hakkımızda hayırlısı
ALLAHIM KOLAYLAŞTIR ZORLAŞTIRMA HAYIRLI BİR SONUCA ULAŞTIR
Canın beni. Rabbim tez zamanda evlat kokusunu tattırsnı inşallah kucağıni doldursun öyle şey olur mü ya güzelim benim annemin içine dert olmuş bebeğim yok diye ben üzülüyorum diye o da benle üzülüyor. Anneler öyle yapmaz canım o içinden ediyodur torunu olsn diye. Üzülme sendoktorlarda zaten stres kesinlikle yok diyor benim aşılamam başarısız olduktan sonra tüp demişti sırf stres yüzünden başlayamıyorum her yanım stres dolu beni en çok üzenlerden biri annem onuda hayatımdan atamayacağım için rabbime yalvarıyorum normal yoldan olsun diyeannem resmen olmasın diye dua ediyor yoruldum artık zaten hayatım zor bide o eklenince artık gerginlikten başımı kaldıramıyorum
tüp bebk için gidiyorum cnmcanm ankarada nerde yaptrcaksn ?
anladm tatlm biliorm hangi doktora qidiceksn bn ankarada yasiyorumda belki biliyorumdr doktorunu diye sormstmtüp bebk için gidiyorum cnm
hımm ankara hast. batuhan özmenanladm tatlm biliorm hangi doktora qidiceksn bn ankarada yasiyorumda belki biliyorumdr doktorunu diye sormstm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?