ASIL SEN HAKKINI HELAL ET COK OKUYORSUN RABBIM GONLUNE GORE VERSIN SENI SEVINDIRSIN CNM TEMIZ KALPLI ARKADASIMAaaaa bana okumuş sunuz bitmiş kizlar Allah razi olsun hepinizden inşallah bu ay olurda hamileolurum tatli bir bebişim olur cok hastaydim ve yuklemelerim vardi arti denetime geldiler iş yerini denetlediler cok sitresliyim kacgundur Allah afetsin dualara bile yetişemiyorum kacirdigim olursada ne olur bana hakini helal etsin valla sagolun hepiniz kendime yetisemedim kendimden özürdillerim
rabbim yarıdmcın olsun canımAaaaa bana okumuş sunuz bitmiş kizlar Allah razi olsun hepinizden inşallah bu ay olurda hamileolurum tatli bir bebişim olur cok hastaydim ve yuklemelerim vardi arti denetime geldiler iş yerini denetlediler cok sitresliyim kacgundur Allah afetsin dualara bile yetişemiyorum kacirdigim olursada ne olur bana hakini helal etsin valla sagolun hepiniz kendime yetisemedim kendimden özürdillerim
NARIN ARKADASIM ICIN 200 ALAYIM BEN .ESES LUTFEN YAZ CNM
200 ekleyn
200 okudum
200 de ben alayım
150 okudum narin e:)
+305 ekleyn
hepinize hayirli sabahlar.
200 de ben aliyorum.
300de ben alıyım
hayirli sabahlar canimhepinize hayirli sabahlar.
200 de ben aliyorum.
geçmiş olsun canim,yogunlugundan dolayi da Allah kolaylık versin, Rabbim tez vakitte saglikli hayirli evlatlar nasip etsin inşallahAaaaa bana okumuş sunuz bitmiş kizlar Allah razi olsun hepinizden inşallah bu ay olurda hamileolurum tatli bir bebişim olur cok hastaydim ve yuklemelerim vardi arti denetime geldiler iş yerini denetlediler cok sitresliyim kacgundur Allah afetsin dualara bile yetişemiyorum kacirdigim olursada ne olur bana hakini helal etsin valla sagolun hepiniz kendime yetisemedim kendimden özürdillerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?