gul333 ben yazarim da olur ya karisiklik fln olur hak geçer sen yinede günlük bildirirsen daha iyi olur canim
tmm kuzum hallediriz bir sekilde yeter ki sen dua al oku ins.Haklisin arkadasim.zaten benim.net paketim ay sinuna kadar var sonrada esiminkinden girerim.olmadi sana soylerim bikac gun.giremem.sen yaz ben gunluk cekerim diye olur mu canim
tmm kuzum hallediriz bir sekilde yeter ki sen dua al oku ins.
eklendi.200 de bana yazarmisiniz narin arkadasimiz ivin
Canım şartımız her arkadaşımızın duasına katılmak kimi arkadaşın Duası 2 gün sürüyor ama bazende 1 günde 2 arkadaşa okuyoruz hiç belli olmuyor canım sayfamızı takipte olTamam bitanem okurum tabi okudugumuz dua olsun tek Rabbim hepimize nasip etsin de canim okuruz tabi..yanliz her kisi icin almak mi sart her gun almak mi sart tam.anlayamadim tatlim...
200 de bana yazarmisiniz narin arkadasimiz ivin
canin genelde 1 kişi için basladigimiz zaman duaya 1gun de bitio bazen sarktigida oluo ama günlük diyelim biz yinede,sen bakarsin kime nekadar okunmuş ona gore bildirim yaparsin tamam mi canim?eklicem hemen okudugunuTamam bitanem okurum tabi okudugumuz dua olsun tek Rabbim hepimize nasip etsin de canim okuruz tabi..yanliz her kisi icin almak mi sart her gun almak mi sart tam.anlayamadim tatlim...
200 de bana yazarmisiniz narin arkadasimiz ivin
şimdi okudum canımm Allah razı olsunNarincim senin için ilk ben alayım rabbim sağ salım kucağına almayi nasip etsin inşallah 300 alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?