- 17 Şubat 2015
- 1.232
- 1.072
- 83
- 35
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
ÇOK SAĞOL BİTANEM ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAHHadi bismillah :) 500 tane
Estağfurullah canım benim hepimizin özel günleri oluyor sıkma canını sen... ben de şu an mazeretliyimSiz okudukça benimde okuyasim geliyor su ilacim bir bitseydi ya .sizlere mahcup oluyorum okuyamadım icin
Cumlemizden canim Rabbim sana Şafi ismiyle sifa versin ben az once öğrendim dün girememistimAMİN CANIM ALLAH RAZI OLSUN
Bu ikinci haftam ilacda bakalım allahnraxi olsun kızlar listeden cikma korkum olmadı en azindanEstağfurullah canım benim hepimizin özel günleri oluyor sıkma canını sen... ben de şu an mazeretliyim
Canım su an benim için okuyoruz ismim Gamze akşam yazarım listeye seni de hoşgeldin bitanemBen okumaya çalışirim elimden geldiğince kim için okuyoruz benide listeye alın lütfen
Hayirli gunler herkese benimde 8 yildir olmuyor Allah c.c herksse nasib etsin benidi hatirlasin amin in wa AllahRabbim İnşallah kısa zamanda sağlıkla evlat sahibi olabilmemizi nasip etsin...Kızlar Enbiya Suresinin bir ayeti var
"RABBİ LA TEZERNİ FERDEN VE ENTE HAYRU"L VARİSİN" bu ayetin 4774 kez tekrarlanması ile çok sayıda gebe kalan kişi olduğunu öğrendim ancak sadece ayeti söylemekle bitmiyor buna başlamadan önce ve bittikten sonra sadaka verilmesi, ayeti söylemeden niyet edilmesi ve ayeti söylerken abdestli olmak gerekiyor...
Katılmak isteyenler buyursun :)
Inşallah canım Rabbim isteyenin kucağını boş bırakmasın insaAllahHayirli gunler herkese benimde 8 yildir olmuyor Allah c.c herksse nasib etsin benidi hatirlasin amin in wa Allah
Tabi ki hoşgeldin akşam yazarım listeye topluca bu dua abdestli okunuyor ilk sayfadan bakarsın canımBen de akşamları okuyabilirim ancak eğer uygun olursa beni de alır misiniz listeye C cibilicibilisaksak06
Tamam canım ondan akşam okurum dedim okuldayım şuan o zaman 200 tane de ben alayım canım sayıdan düşer misin kaçta kalindigini bilmediğim için dusemedimTabi ki hoşgeldin akşam yazarım listeye topluca bu dua abdestli okunuyor ilk sayfadan bakarsın canım
Hoşbulduk canım benim okuduğum sayıyı bildirimim akşama okurum bende insallahCanım su an benim için okuyoruz ismim Gamze akşam yazarım listeye seni de hoşgeldin bitanem
Su an herkes regl oluyorAktif olmayacak mi acaba arkadaşlar kaç günde bitecek bir kişinin duası acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?