- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
Allah kabul etsin 700 okudum. Kalan 2000 arkadaslar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım başında Zekeriyya rabbine dediği vakit diyor :) ettiği dua Rabbiden basliyorBu şekilde olursa bizim dualarimiz yarim kalmaz mı acaba kafama takildi şimdi okusam aksam üzeri diycem tamam da ama eksik oluyo ayet. Ama dersen yok Rabbi tezerni ferden... ile baslanip bitecek öyle okuyalim bi yardimci ol canim yerini bulsun okumamız
Canım yok yazdığım şekilde... Inşallah rabbim kabul ederGamzecim ben dün okuyamadim bugun insallah okuyacagim yalniz kafama bisey takildı enbiya 89 ayetin tamamı şöyle
وَزَكَرِيَّٓا اِذْ نَادٰى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْن۪ي فَرْداً وَاَنْتَ خَيْرُ الْوَارِث۪ينَۚ
Zekeriya'yı da hatırla. Hani o, Rabbine, "Rabbim! Beni tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın" diye dua etmişti.
Ve zekerriyya iz neda Rabbehu Rabbi le tezerni ferdev ve ente hayrul verisin
Bir şey yoktur umarım hanife.Rabbim tez zamanda salih evlatlar versin sanada bizede.hakkini helal et banada arkadaşlarada Allaha emanet olArkadaşlar üyeliğimi geçici olarak bı sure kapattırıyorum beni listeden çıkartabilirsiniz.
Amin canım helal olsun siz de helal edin yine dönerim, kısa bı ara :)Bir şey yoktur umarım hanife.Rabbim tez zamanda salih evlatlar versin sanada bizede.hakkini helal et banada arkadaşlarada Allaha emanet ol
Varsa hakkim helal olsun canim Rabbime emanet olAmin canım helal olsun siz de helal edin yine dönerim, kısa bı ara :)
Helal olsun canımArkadaşlar üyeliğimi geçici olarak bı sure kapattırıyorum beni listeden çıkartabilirsiniz.
Kalan 750 olmuştu canım benim okuduğumda . Şuan kalan 250 olmalı500 daha okudum kalan 400