- 1 Aralık 2017
- 2.301
- 7.408
- 158
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
Muharrem ayına gelince de hızlanır bütün arkadaşlara okuruz INŞAALLAH o zamana hepimiz hamiş oluruzda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALLAH kabul etsin bitanem sende ALLAH'A emanet ol hayırlı gecelerhayirli geceler kardeşlerim sabah mevlüdumuz var çok yorgunum Allaha emanet olun
Ay ağzın bal yesin ne guzel dua ediyorsunuz seviniyorum valla yaMuharrem ayına gelince de hızlanır bütün arkadaşlara okuruz INŞAALLAH o zamana hepimiz hamiş oluruzda
Kuzum dua edene değil ettirene bak sen INŞAALLAH RABBIM dualarımızı kabul etsinAy ağzın bal yesin ne guzel dua ediyorsunuz seviniyorum valla ya
Amin aminnnnnKuzum dua edene değil ettirene bak sen INŞAALLAH RABBIM dualarımızı kabul etsin
Ben yaptım olmadı kuzum inşaallah size olurKızlar bende bişey öğrendim yapmak isteyen yapabilir bir yeşil elmaya 7 kişi ıbrahim süresinin 39 ayetınden 41 ayetine kadar okucak sonra eşinizle elmayi bolusup yiceksiniz insalalh sifa olur...
Umudunu kaybetme canım benim herşey var zamanı insallah herkesin olacak hayirlicaBen yaptım olmadı kuzum inşaallah size olur
Bende şuan mazeretliyim kuzum daha bitmedi@cibilicibilisaksak06
@Ssy8491
@hediye-i rahmet
M Mehlikara
Rakika (Maz
@RuveydaCihad
H Harwey
ikraberraol
Umutvar123 (Mazeretli)
@Tazegelin33
muhakemat
bezginblog
annesinineseri
K Kkles
L lionyez
Gullbahcemm
@Mirac46
bezginblog
@Hayalimdi gercek oldu (Mazeretli)
@Mucizeolsakeske (Sizler icin okuyor)
iklimasiii (Sizler icin okuyor )
kızlar liste bu şekilde olsun adet olarak 4774 toplam herkes okuduğu kadarını sayıdan düşsün lütfen
ilk sıra C cibilicibilisaksak06 (Gamze)
"RABBİ LA TEZERNİ FERDEN VE ENTE HAYRU"L VARİSİN"
ALINAN:0
KALAN: 4774
Hadi bismillah :) 500 tane@cibilicibilisaksak06
@Ssy8491
@hediye-i rahmet
M Mehlikara
Rakika (Maz
@RuveydaCihad
H Harwey
ikraberraol
Umutvar123 (Mazeretli)
@Tazegelin33
muhakemat
bezginblog
annesinineseri
K Kkles
L lionyez
Gullbahcemm
@Mirac46
bezginblog
kızlar liste bu şekilde olsun adet olarak 4774 toplam herkes okuduğu kadarını sayıdan düşsün lütfen
bende 4 günüm varBende şuan mazeretliyim kuzum daha bitmedi
Günaydin hayirli sabahlar kızlar.Kızlar günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftalar . Ben şunu belirtmek istiyorum sanki hakka girmek gibi oluyor açıkçası bilmiyorum ama ben şuan tüp bebek tedavisi ile hamileyim sadece kese görüldü daha bebek kalp atışı vs yok ben dualara katıldım okurumda Allah’ın izniyle sizden ricam bana sıra gelince inşallah o zamana bebeğim içimde bana tutunur büyür hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde büyümesi ve kucağıma almam olarak dua edermisiniz
Gamzecim 500 tane şimdilik ben alayim şuan hastanedeyiz eşimin disi ağrıyo o yüzden burdan gittikten sonra Allah nasip ederse okur yazarim. Rabbim kabul etsin insallah@cibilicibilisaksak06
@Ssy8491
@hediye-i rahmet
M Mehlikara
Rakika (Maz
@RuveydaCihad
H Harwey
ikraberraol
Umutvar123 (Mazeretli)
@Tazegelin33
muhakemat
bezginblog
annesinineseri
K Kkles
L lionyez
Gullbahcemm
@Mirac46
bezginblog
AMİN CANIM ALLAH RAZI OLSUNGamzecim 500 tane şimdilik ben alayim şuan hastanedeyiz eşimin disi ağrıyo o yüzden burdan gittikten sonra Allah nasip ederse okur yazarim. Rabbim kabul etsin insallah