- 16 Kasım 2016
- 455
- 532
- 103
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
Kuzum RABBIM razı olsun hepinizden ben daha temizlenemedim kürtajdan sonra ilk oldu ya bide sadaka vermedim yarın vereyim bariKızlar dilinize gönlünüze sağlık... Rabbim kabul etsin inşallah şimdiHercai91 Seher arkadaşımız için başlayalım.... ben 150 aldım
Benim sayıyı düşmüşsin herhalde canım okuyabilirsem tekrar yazacağım@cibilicibilisaksak06(mazeretli)
@Ssy8491(mazeretli)
H hediye -i rahmet(mazeretli)
M Mehlikara
@HemDeliHemAsik (Mazeretli)
@RuveydaCihad
H Harwey
ikraberraol
Umutvar123 (Mazeretli)
@Tazegelin33
muhakemat
bezginblog
annesinineseri
K Kkles
L lionyez
Gullbahcemm
M Mirac440
bezginblog
@Hayalimdi gercek oldu (Mazeretli)
C cansu_tr
S sebuhe
@glmserser
@Mucizeolsakeske (Sizler icin okuyor)
iklimasiii (Sizler icin okuyor )
kızlar liste bu şekilde olsun adet olarak 4774 toplam herkes okuduğu kadarını sayıdan düşsün lütfen
Hercai91 SEHER
"RABBİ LA TEZERNİ FERDEN VE ENTE HAYRU"L VARİSİN"
KALAN:3750
evet canım Allah razı olsun.... ben de mazeretimin bitmesini bekliyorumBen
Benim sayıyı düşmüşsin herhalde canım okuyabilirsem tekrar yazacağım
Ben de 100 okumuştum canım düştün de mievet canım Allah razı olsun.... ben de mazeretimin bitmesini bekliyorum
evet canım düştüm.... grubumuzun çoğu mazeretliyiz inşallah aynı anda hamile kalır bi de öyle grup kurarız :)Ben de 100 okumuştum canım düştün de mi
Amin canım ne güzel olurevet canım düştüm.... grubumuzun çoğu mazeretliyiz inşallah aynı anda hamile kalır bi de öyle grup kurarız :)
Evet canım her zaman aynı şey okunacak enbiya süresi 89. Ayet... Rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul varisin... kalmak istersen mesaj at canım biz sürekli girin demiyoruz zaten sırayla herkese okuyacağız inşallahKızlar şuan da ne okunuyor ? Ve her zaman aynı şey mi okunacak . Beni çıkartın demistim ama bilgilendirirseniz belki kalıp devam.ederim . Takip edemiyorum özür dilerim her zaman internetim olmuyor . Akşamdan aksama eşim gelince bağlanıyorum .
Beni de mazeretli olarak belirtebilir misiniz. Bitince insAllah devam edicem@cibilicibilisaksak06(mazeretli)
@Ssy8491(mazeretli)
H hediye -i rahmet(mazeretli)
M Mehlikara
@HemDeliHemAsik (Mazeretli)
@RuveydaCihad
H Harwey
ikraberraol
Umutvar123 (Mazeretli)
@Tazegelin33
muhakemat
bezginblog
annesinineseri
K Kkles
L lionyez
Gullbahcemm
M Mirac440
bezginblog
@Hayalimdi gercek oldu (Mazeretli)
C cansu_tr
S sebuhe
@glmserser
@Mucizeolsakeske (Sizler icin okuyor)
iklimasiii (Sizler icin okuyor )
kızlar liste bu şekilde olsun adet olarak 4774 toplam herkes okuduğu kadarını sayıdan düşsün lütfen
Hercai91 SEHER
"RABBİ LA TEZERNİ FERDEN VE ENTE HAYRU"L VARİSİN"
KALAN:3750
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?