- 11 Aralık 2011
- 1.947
- 353
- 163
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
- #2.721
nursevdi arkadaşımız için toplam 4774 okuyoruz.
1-annesinineseri - Eser -596-
2-nursevdi - Nurseven -596-
3- C cansu_tr - 596
4-Edanur86 - Sevim -596-
5- V Vavin - 596
6- A almasy -Selma -602-
7-junes -596-
8-Snigurucka -596-
nursevdi arkadaşımızın duası:
“bebeğimi sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin ALLAH im”.
Duayı okuduğumuz arkadaşımızın duasına niyet edersek eminim daha mutlu olur.
Bugünü saymazsak yarından itibaren 5 gün yeterli olur sanırım.
Allah kolaylık versin.
Şimdi gördüm. Çok çok üzüldüm. Benim de başıma iki defa geldi. Allah’ın takdiri. Sabırlı olun dua edin.Arkadaşlar çok üzgünüm ve bunları ağlayarak yazıyorum . Bebeğimi kaybettim . Dedim foruma bi daha girmeyecem dedim. Ama benim için okunduğu aklıma geldi. Tesekkur ederim.
A almasy canım selam, ben bu sabah regl oldum,annesinineseri arkadaşımız için 4774 okuduk.
1-annesinineseri - Eser -682-okudu
2-nursevdi - Nurseven -682-okudu
3- C cansu_tr - 682-okudu
4-Edanur86 - Sevim -682-okudu
5- V Vavin - mazeretli -
6- A almasy -Selma -682-okudu
7-junes -682-okudu
8-Snigurucka -682-okudu
annesinineseri arkadaşımızın duası:
“Yavrumu hayırlısıyla, vaktinde, sağlıkla kucağıma almak”. idi. Allah inşaallah kabul eder dualarını.
Allah sabır versin inşallahArkadaşlar çok üzgünüm ve bunları ağlayarak yazıyorum . Bebeğimi kaybettim . Dedim foruma bi daha girmeyecem dedim. Ama benim için okunduğu aklıma geldi. Tesekkur ederim.
Seninde başın sağolsun canım, Allah sabırlar versin inşallahŞimdi gördüm. Çok çok üzüldüm. Benim de başıma iki defa geldi. Allah’ın takdiri. Sabırlı olun dua edin.
Tamam.
Gözümden kaçmıştır. Bakmama gerek yok. Neden öyle söylediniz anlayamadım.nursevdi için okuduğumu yazmıştım bı önceki sayfada bakabilirsiniz
Kötü amaçla söylemedim yanlış anlasildiysam özür dilerim hani acaba okumadım diye mi tereddüt de kaldım . Gözden kaçırabilirsin bu çok normal hepimiz insanız hepimizin farklı farklı dertleri var sadece söylemek istedim canımGözümden kaçmıştır. Bakmama gerek yok. Neden öyle söylediniz anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?